Бізнес
OLX Доставка
Опис
Декстроза натуральна харчова, або глюкоза, або виноградний цукор, або кукурудзяний цукор, C₆H₁₂O₆ — органічна сполука, моносахарид, є основним і найбільш універсальним джерелом енергії, і для забезпечення метаболічних процесів в організмі людини і тварин. Зустрічається у виноградному соку, соку багатьох фруктів та ягід, квітковому нектарі багатьох фруктів та овочів, а також меді.
Декстроза - безбарвна кристалічна речовина без запаху. Має солодкий смак. Глюкозна ланка входить до складу полісахаридів і ряду дисахаридів, які у травному тракті швидко розщеплюються.
Застосовується:
• У лікеро-горілчаній промисловості для виробництва спирту, вин, лікерів, пива:
- у дистиляції використання звичайного цукру не найкраще позначається на смаку готового напою, робить його невиразним, з насиченим спиртовим присмаком. Використання декстрози-глюкози забезпечує чисте зброджування, що надає напою більш чистий і м'який смак;
- у пивоварінні використовується як для первинного бродіння, так і для карбонізації пива. На відміну від звичайного цукру, не дає "бражного" присмаку.
• У харчовій промисловості при випіканні хліба, у кондитерській справі, при виробництві згущеного молока, морозива, кислого молока, кефіру:
- у випічці покращує умови бродіння, надає пористості та гарного смаку. Уповільнює черствіння виробів;
- у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість;
• У спортивному харчуванні:
- швидко відновлює сили після важких тренувань, оскільки має високу швидкість всмоктування в кров і тканини, тому носить назву «швидкий вуглевод»;
- сприяє розвитку витривалості, підвищує працездатність;
- сприяє набору маси у культуризмі.
• У сільському господарстві в основному для підгодівлі бджіл, а також у птахівництві та ветеринарії.
• У фармацевтичній промисловості.
• В медицині.
Декстроза - безбарвна кристалічна речовина без запаху. Має солодкий смак. Глюкозна ланка входить до складу полісахаридів і ряду дисахаридів, які у травному тракті швидко розщеплюються.
Застосовується:
• У лікеро-горілчаній промисловості для виробництва спирту, вин, лікерів, пива:
- у дистиляції використання звичайного цукру не найкраще позначається на смаку готового напою, робить його невиразним, з насиченим спиртовим присмаком. Використання декстрози-глюкози забезпечує чисте зброджування, що надає напою більш чистий і м'який смак;
- у пивоварінні використовується як для первинного бродіння, так і для карбонізації пива. На відміну від звичайного цукру, не дає "бражного" присмаку.
• У харчовій промисловості при випіканні хліба, у кондитерській справі, при виробництві згущеного молока, морозива, кислого молока, кефіру:
- у випічці покращує умови бродіння, надає пористості та гарного смаку. Уповільнює черствіння виробів;
- у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість;
• У спортивному харчуванні:
- швидко відновлює сили після важких тренувань, оскільки має високу швидкість всмоктування в кров і тканини, тому носить назву «швидкий вуглевод»;
- сприяє розвитку витривалості, підвищує працездатність;
- сприяє набору маси у культуризмі.
• У сільському господарстві в основному для підгодівлі бджіл, а також у птахівництві та ветеринарії.
• У фармацевтичній промисловості.
• В медицині.
ID: 846642139
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx