Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Гриль Weber Original Kettle 57 - Класичний гриль-барбекю з типовим силуетом Weber.
Простий в обігу і обслуговуванні, він є оптимальною моделлю для любителів гриля, які використовують і прямий, і непрямий методи готування. Завдяки великому обсягу котла і наявності запатентованої системи One-Touch для регулювання температури, він граючи справляється з ситуацією, коли до вас несподівано нагрянуть гості, а також з самими амбітними планами щодо готування.
Ручки гриля захищені спеціальними термоотражателямі і не нагріваються. Спеціальна техніка роботи на грилі дозволяє використовувати його в якості коптильні. Для цього вугілля на нижній решітці розміщується не на всій площі, а лише з одного боку. Так, щоб продукти можна було покласти на верхній решітці (для приготування) немає над вугіллям. Далі, вимочують тріску 30-40 хв у воді і кладете на вугілля в конверті з фольги з отворами (якщо дрібна) або безпосередньо на вугілля, якщо брусочками. Відкриваємо вентиляційний отвір над продуктом і готуємо.
Як вибрати розмір гриля?
Діаметр котла:
- 37 см - портативний для одного - двох чоловік. Можна готувати печеня невеликого розміру.
- 47 см - для компанії з 3-6 чоловік. Можна приготувати спочатку спекотне, потім гарнір. Страви невеликого і середнього розміру (стейк, шашлик, риба цілком).
- 57 см - для компанії з 3 - 15 осіб. Можна приготувати печеню і гарнір одночасно. Страви невеликого, середнього і великого розмірів. Від стейків і шашлику до ноги баранчика або 5 кг ростбіфу, гусака цілком.
БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ТА ГРИЛІВ В НАС НА САЙТІ grillland.com.ua
м.Київ , просп. Володимира Івасюка, 8к5 (М‘ясторія)
м. Львів, Зимна вода, Яворівська 22 (Три слони)
м. Львів, вул. Городоцька, 300 (Metro)
м. Київ , просп. Степана Бандери, 26-В (Metro)
м. Івано-Франківськ , вул. Вовчинецька, 225-М (Metro)
Простий в обігу і обслуговуванні, він є оптимальною моделлю для любителів гриля, які використовують і прямий, і непрямий методи готування. Завдяки великому обсягу котла і наявності запатентованої системи One-Touch для регулювання температури, він граючи справляється з ситуацією, коли до вас несподівано нагрянуть гості, а також з самими амбітними планами щодо готування.
Ручки гриля захищені спеціальними термоотражателямі і не нагріваються. Спеціальна техніка роботи на грилі дозволяє використовувати його в якості коптильні. Для цього вугілля на нижній решітці розміщується не на всій площі, а лише з одного боку. Так, щоб продукти можна було покласти на верхній решітці (для приготування) немає над вугіллям. Далі, вимочують тріску 30-40 хв у воді і кладете на вугілля в конверті з фольги з отворами (якщо дрібна) або безпосередньо на вугілля, якщо брусочками. Відкриваємо вентиляційний отвір над продуктом і готуємо.
Як вибрати розмір гриля?
Діаметр котла:
- 37 см - портативний для одного - двох чоловік. Можна готувати печеня невеликого розміру.
- 47 см - для компанії з 3-6 чоловік. Можна приготувати спочатку спекотне, потім гарнір. Страви невеликого і середнього розміру (стейк, шашлик, риба цілком).
- 57 см - для компанії з 3 - 15 осіб. Можна приготувати печеню і гарнір одночасно. Страви невеликого, середнього і великого розмірів. Від стейків і шашлику до ноги баранчика або 5 кг ростбіфу, гусака цілком.
БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ТА ГРИЛІВ В НАС НА САЙТІ grillland.com.ua
м.Київ , просп. Володимира Івасюка, 8к5 (М‘ясторія)
м. Львів, Зимна вода, Яворівська 22 (Три слони)
м. Львів, вул. Городоцька, 300 (Metro)
м. Київ , просп. Степана Бандери, 26-В (Metro)
м. Івано-Франківськ , вул. Вовчинецька, 225-М (Metro)
ID: 781456952
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx