Приватна особа
Стан: Нове
Опис
Витка спаржева квасоля «Блаухільде» /відбірне насіння/
Спаржевая фасоль «Блаухильде»/отборные семена
Якщо Ваш вибір зупинився саме на цьому сорті квасолі, поздоровляю! Чудовий вибір, Ви не прогадали. Невибагливий у догляді, потребує лише сонечка і опори, наприклад, у вигляді шпалери.
Тепер Ви будете забезпечені квасолею в усіх виглядах: спаржевою солодкою квасолею молочної зрілості, молодою квасолею (свіжою і замороженою) і стиглою сухою квасолею для тривалого зберігання.
Якщо квасолі у Вас достатньо, то зауважу, ця рослина має прекрасний декоративний вигляд. Щільною завісою вона вкриває огорожу/паркан на всю його висоту і водоспадом звисає з зовнішньої сторони.
Листя темно-смарагдового кольору у формі серця, квіти фіолетового кольору, стручки і стебла теж. Інколи цю квасолю називають квасолею-хамелеоном. При відварюванні стручки на очах змінюють колір з фіолетового на смарагдовий, в такий же колір забарвлюється вода.
Стручки молочної стиглості (лопатки легко згинаються, при згинанні не лопаються і не ламаються) збирають з інтервалом 2-3 при достатній кількості дощів, 3-5 днів під час посухи. Чим більше обриваєте, тим більше з’являється нових зав’язей. Перезрілі лишають, їх можна зібрати пізніше, як молоду квасолю. Ви взагалі можете забути про цю рослину до осені, а восени вже зібрати врожай сухої квасолі.
Молоді лопатки спаржевої квасолі навіть просто відварені вже смачні. Трохи відварені і обсмажені на вершковому маслі з додаванням подрібнених сухариків з пшеничного хліба або батону – ще краще. Але ці ж лопатки приготовані у клярі зникають зі столу швидче, ніж Ви встигаєте готувати. Кляр може бути будь-яким, рецептів безліч, але використання алкоголю в рецепті (пиво, вино, коньяк, горілка, тощо) робить скоринку більш хрусткою за рахунок випаровування спирту при нагріванні во фритюрі. Неймовірний смак, ситне, поживне і корисне блюдо.
Рослина сягає у висоту 2,5 – 3,5 м. Лопатки довжиною 15-25 см. Від всходів до початку плодоношення проходить 90-100 днів.
Насіння відбірне: середнього і великого розміру правильної форми без пошкоджень. Всхожість – 100%. З 43 насінин проклюнулися всі, лише 2 насінини трохи «заспалися» і відстали від інших.
Якщо відкинути двох сонь, то всхожість 95%.
Насіння вже стратифіковане. Після замочування на добу, квасолинки на другу добу вже прокльовуються. Термін зберігання: 5-6 років. Зберігати можна в морозильнику. Так Ви гарантовано збережете насіння для майбутньої висадки від шкідників.
В 1 г насіння в середньому десь 4-5 насінин.
Ціна коливається від 1 грн./1 г до 0,60 грн./1г в залежності від ваги упаковки:
10 г – 10 грн.
100 г - 100 грн.
200 г – 150 грн.
300 г – 225 грн.
400 г – 240 грн.
500 г – 300 грн.
Спаржевая фасоль «Блаухильде»/отборные семена
Якщо Ваш вибір зупинився саме на цьому сорті квасолі, поздоровляю! Чудовий вибір, Ви не прогадали. Невибагливий у догляді, потребує лише сонечка і опори, наприклад, у вигляді шпалери.
Тепер Ви будете забезпечені квасолею в усіх виглядах: спаржевою солодкою квасолею молочної зрілості, молодою квасолею (свіжою і замороженою) і стиглою сухою квасолею для тривалого зберігання.
Якщо квасолі у Вас достатньо, то зауважу, ця рослина має прекрасний декоративний вигляд. Щільною завісою вона вкриває огорожу/паркан на всю його висоту і водоспадом звисає з зовнішньої сторони.
Листя темно-смарагдового кольору у формі серця, квіти фіолетового кольору, стручки і стебла теж. Інколи цю квасолю називають квасолею-хамелеоном. При відварюванні стручки на очах змінюють колір з фіолетового на смарагдовий, в такий же колір забарвлюється вода.
Стручки молочної стиглості (лопатки легко згинаються, при згинанні не лопаються і не ламаються) збирають з інтервалом 2-3 при достатній кількості дощів, 3-5 днів під час посухи. Чим більше обриваєте, тим більше з’являється нових зав’язей. Перезрілі лишають, їх можна зібрати пізніше, як молоду квасолю. Ви взагалі можете забути про цю рослину до осені, а восени вже зібрати врожай сухої квасолі.
Молоді лопатки спаржевої квасолі навіть просто відварені вже смачні. Трохи відварені і обсмажені на вершковому маслі з додаванням подрібнених сухариків з пшеничного хліба або батону – ще краще. Але ці ж лопатки приготовані у клярі зникають зі столу швидче, ніж Ви встигаєте готувати. Кляр може бути будь-яким, рецептів безліч, але використання алкоголю в рецепті (пиво, вино, коньяк, горілка, тощо) робить скоринку більш хрусткою за рахунок випаровування спирту при нагріванні во фритюрі. Неймовірний смак, ситне, поживне і корисне блюдо.
Рослина сягає у висоту 2,5 – 3,5 м. Лопатки довжиною 15-25 см. Від всходів до початку плодоношення проходить 90-100 днів.
Насіння відбірне: середнього і великого розміру правильної форми без пошкоджень. Всхожість – 100%. З 43 насінин проклюнулися всі, лише 2 насінини трохи «заспалися» і відстали від інших.
Якщо відкинути двох сонь, то всхожість 95%.
Насіння вже стратифіковане. Після замочування на добу, квасолинки на другу добу вже прокльовуються. Термін зберігання: 5-6 років. Зберігати можна в морозильнику. Так Ви гарантовано збережете насіння для майбутньої висадки від шкідників.
В 1 г насіння в середньому десь 4-5 насінин.
Ціна коливається від 1 грн./1 г до 0,60 грн./1г в залежності від ваги упаковки:
10 г – 10 грн.
100 г - 100 грн.
200 г – 150 грн.
300 г – 225 грн.
400 г – 240 грн.
500 г – 300 грн.
ID: 825639221
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 08 травня 2024 р.
Витка спаржева квасоля Блаухільде відбірне насіння Фасоль семена
10 грн.
Місцезнаходження