Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Новий вакуумний пакувальник
SC-300OGT/6,5m3h
1.Розмір робочої камери 380х325х50
2.Розмір габаритний 485х385х385
3.Вакуумний насос 6,5 кубів
4.Вага вакууматора 37кг
5.Становится на стіл
6.Розетка 220в
7.Одна зварювальна планка 30 см
8.Ширина зварювальної смуги 10 мм
9.Відстань від задньої стінки до планки 330мм
10.Потужність 370Вт
Відправка поштою,або Самовивіз - Одеса
Також крім цієї моделі в наявності є інші модифікації
Підбір згідно технічного завдання індивідуально
Вакуумпроджект Одеса vacuumPROject.od пропонує прозорі пакети для вакуумування стандартних розмірів та за розмірами замовника.
Рекомендована товщина пакетів забезпечує стійкість до проколів та іншого фізичного впливу.
50 - 60 мкм: охолоджене мʼясо без кістки, філе птиці, ковбасні та мʼясні вироби, сири, овочі, фрукти, салати, нарізка, кава мелена, борошно тощо;
70 - 80 мкм: упакування в модифікованому газовому середовищі (МГС), приготування по технології
Sous-Vide (Cy-Від), рибне філе, частини птиці, супи та соуси, бобові, непродовольчі товари;
90 - 100 мкм: риба, морепродукти, тушки кролика і ПТиЦі,
100 - 120 мкм Риба, морепродукти, тушки кролика і птиці.
Наші менеджери з радістю вас проконсульють та
допоможуть обрати оптимальну товщини упакування
для ваших товарів
SC-300OGT/6,5m3h
1.Розмір робочої камери 380х325х50
2.Розмір габаритний 485х385х385
3.Вакуумний насос 6,5 кубів
4.Вага вакууматора 37кг
5.Становится на стіл
6.Розетка 220в
7.Одна зварювальна планка 30 см
8.Ширина зварювальної смуги 10 мм
9.Відстань від задньої стінки до планки 330мм
10.Потужність 370Вт
Відправка поштою,або Самовивіз - Одеса
Також крім цієї моделі в наявності є інші модифікації
Підбір згідно технічного завдання індивідуально
Вакуумпроджект Одеса vacuumPROject.od пропонує прозорі пакети для вакуумування стандартних розмірів та за розмірами замовника.
Рекомендована товщина пакетів забезпечує стійкість до проколів та іншого фізичного впливу.
50 - 60 мкм: охолоджене мʼясо без кістки, філе птиці, ковбасні та мʼясні вироби, сири, овочі, фрукти, салати, нарізка, кава мелена, борошно тощо;
70 - 80 мкм: упакування в модифікованому газовому середовищі (МГС), приготування по технології
Sous-Vide (Cy-Від), рибне філе, частини птиці, супи та соуси, бобові, непродовольчі товари;
90 - 100 мкм: риба, морепродукти, тушки кролика і ПТиЦі,
100 - 120 мкм Риба, морепродукти, тушки кролика і птиці.
Наші менеджери з радістю вас проконсульють та
допоможуть обрати оптимальну товщини упакування
для ваших товарів
ID: 834454359
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 04 травня 2024 р.
Вакууматор, вакуматор, вакуумный упаковщик, пакувальник
24 500 грн.
Місцезнаходження