Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Дніпропетровська область
  5. Продукти харчування / напої - Дніпро
  6. Продукти харчування / напої - Шевченківський
Тибетский молочный гриб. Кефирный гриб. Вечная закваска
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • OLX Доставка

Опис

Ціна за одну чайну ложку. Столова буде коштувати 55 грн.

Полезный пробиотик для всей семьи.

гриб кефірний – 1 ст.л .; молоко натуральне – 300 мл. У скляну оброблену ємність спочатку викладають мікроорганізм, а потім наливають молоко. Прикривають марлею, складеною в кілька разів, і залишають в теплому місці на 24 години. Після потрібно процідити готовий кефір, а гриб промити в кип’яченій охолодженій воді і можна використовувати знову. Важливо! Тару, в якій
відбувається приготування кисломолочного напою, забороняється обробляти засобом для миття посуду. Більш безпечний спосіб очистити від забруднень – взяти невелику кількість харчової соди. Після обов’язково промити під проточною водою. Молочний гриб буде приносити користь для організму, якщо знати основні правила: Укладати гриб в
металеву ємність або перемішувати ложкою категорично забороняється. В іншому випадку він може загинути. Для цих цілей використовують дерев’яну лопатку. (Але я срібною ложкою користуюся, грибу подобається)
Не можна закривати кришкою ємність з грибом, інакше він задихнеться. Прибирати тільки в темне місце,
куди не потрапляють прямі сонячні промені. Зливши утворений кефір, обов’язково промити гриб в прохолодноій воді. Молоко варто брати з найменшим строком придатності. При використанні натурального молока його потрібно спочатку довести до кипіння, а після охолодити.
Особисто я домашнє молоко розбавляю водою на 1/4, бо дуже жирний кефір без цього.

100 граммах кефира, полученного путём сквашивания обычного молока тибетским кефирным (молочным) грибом, содержатся:

Витамин А — от 0,04 до 0,12 мг (суточная потребность человека составляет около 1,5—2 мг);
Каротиноиды, преобразующихся в организме в витамин А, — от 0,02 до 0,06 мг;
Витамин В1 (тиамин) — около 0,1 мг (суточная потребность человека составляет около 1,4 мг);
Витамин В2 (рибофлавин) — от 0,15 до 0,3 мг (суточная потребность человека составляет около 1,5 мг);
Витамин В6 (пиридоксин) — до 0,1 мг (суточная потребность человека составляет около 2 мг);
Витамин В12 (кобаламин) — около 0,5 мг (суточная потребность человека составляет около 3 мг);
Витамин D;
Ниацин (РР) — около 1 мг (суточная потребность человека составляет около 18 мг);
Кальций — 120 мг (суточная потребность человека составляет около 800 мг);
Железо — около 0,1—0,2 мг (суточная потребность человека составляет от 8 до 12 мг RDA); что чем выше жирность этого кефира, тем выше содержание железа в нём;
Йод — около 0,006 мг (суточная потребность человека составляет около 0,2 мг);
Цинк — около 0,4 мг (суточная потребность человека составляет около 15 мг); стоит также отметить, что этот кефир стимулирует усвоение цинка, уже имеющегося в организме;
Фолиевая кислота — на 20 % больше чем в молоке; необходимо обратить внимание на то, что чем жирнее кефир, тем больше в нём фолиевой кислоты;
Молочные бактерии (лактобактерии), дрожжеподобные микроорганизмы (не путать с пищевыми дрожжами);
Кислоты (в том числе углекислота);
Легкоусвояемые белки;
Полисахариды. Будьте здоровы
ID: 796263705

Зв’язатися з продавцем

User avatar
Facebook connected icon

Джулия

на OLX з листопад 2016

Онлайн в 04:58

xxx xxx xxx

Опубліковано 11 червня 2024 р.

Тибетский молочный гриб. Кефирный гриб. Вечная закваска

50 грн.

Договірна

Про автора

Місцезнаходження

Безкоштовний застосунок на твій телефон