Бізнес
OLX Доставка
Опис
Продаж ящиками по 12 кг в Наявності в Чернівцях ( олх доставка +2% 10грн)
Глазур біла 100 грн Кг срок до 12.07.2024
Сатіна Вайт Глазур біла монетки у d=10-12мм. Zeelandia ( 12 кг 1140грн ящик)
Глазур чорна 120 грн Кг
Сатіна Дарк Глазур чорна монетки у d=10-12мм. Zeelandia ( 12 кг 1440 ящик грн )
Молочний шоколад 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Мілк --- Молочний шоколад 36% в монетах (d=10-15 мм). Zeelandia
Білий шоколад 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Вайт --- Білий шоколад 30% в дропсах (d=10-15 мм). Zeelandia
Екстра чорний шоколад 73% 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Екстра Дарк ---Екстра чорний шоколад 73% в монетах d10-15мм Zeelandia
Чорний шоколад 58% 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Дарк --- Чорний шоколад 58% в монетах d=10-15 мм. Zeelandia
Ціна за 12 кг ящик
Білий шоколад для професійного використання з насиченим смаком незбираного молока та солодкуватим присмаком. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 45°С.
Охолодити до 25°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 30°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Натуральний шоколад в дропсах з досконалим поєднанням смаку обсмажених какао-бобів та молока. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 45°С.
Охолодити до 25°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 30°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Вишуканий смак смаженого какао в гармонійному поєднанні з міцною гіркотою для поцінувачів інтенсивного яскравого шоколадного смаку. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
Охолодити до 28°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Ніжний смак справжнього шоколаду з яскраво вираженими нотами какао та натуральної ванілі. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та фігурок:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
Охолодити до 28°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Високоякісна темна кондитерська глазур зі смаком чорного шоколаду у формі чіпсів d=10-12мм. Для покриття тортів, тістечок, печива, здоби, цукерок, сухофруктів, десертів; для створення шоколадних фігурок, декорів; для дражирування. Не потребує темперування.
Високоякісна біла кондитерська глазур зі смаком білого шоколаду у формі чіпсів d=10-12мм. Для покриття тортів, тістечок, печива, здоби, цукерок, сухофруктів, десертів; для створення шоколадних фігурок, декорів; для дражирування. Чудова основа для створення кольорових глазурей. Не потребує темперування.
TRINIDAD MILK Zeelandia
Глазур біла 100 грн Кг срок до 12.07.2024
Сатіна Вайт Глазур біла монетки у d=10-12мм. Zeelandia ( 12 кг 1140грн ящик)
Глазур чорна 120 грн Кг
Сатіна Дарк Глазур чорна монетки у d=10-12мм. Zeelandia ( 12 кг 1440 ящик грн )
Молочний шоколад 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Мілк --- Молочний шоколад 36% в монетах (d=10-15 мм). Zeelandia
Білий шоколад 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Вайт --- Білий шоколад 30% в дропсах (d=10-15 мм). Zeelandia
Екстра чорний шоколад 73% 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Екстра Дарк ---Екстра чорний шоколад 73% в монетах d10-15мм Zeelandia
Чорний шоколад 58% 470 грн кг ( 12 кг ящик 5640 грн )
Тринідад Дарк --- Чорний шоколад 58% в монетах d=10-15 мм. Zeelandia
Ціна за 12 кг ящик
Білий шоколад для професійного використання з насиченим смаком незбираного молока та солодкуватим присмаком. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 45°С.
Охолодити до 25°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 30°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Натуральний шоколад в дропсах з досконалим поєднанням смаку обсмажених какао-бобів та молока. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 45°С.
Охолодити до 25°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 30°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Вишуканий смак смаженого какао в гармонійному поєднанні з міцною гіркотою для поцінувачів інтенсивного яскравого шоколадного смаку. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
Охолодити до 28°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Ніжний смак справжнього шоколаду з яскраво вираженими нотами какао та натуральної ванілі. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та фігурок:
Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
Охолодити до 28°С.
Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Високоякісна темна кондитерська глазур зі смаком чорного шоколаду у формі чіпсів d=10-12мм. Для покриття тортів, тістечок, печива, здоби, цукерок, сухофруктів, десертів; для створення шоколадних фігурок, декорів; для дражирування. Не потребує темперування.
Високоякісна біла кондитерська глазур зі смаком білого шоколаду у формі чіпсів d=10-12мм. Для покриття тортів, тістечок, печива, здоби, цукерок, сухофруктів, десертів; для створення шоколадних фігурок, декорів; для дражирування. Чудова основа для створення кольорових глазурей. Не потребує темперування.
TRINIDAD MILK Zeelandia
ID: 845042904
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 19 травня 2024 р.
Шоколад Білий Молочний Чорний - Глазур Біла Чорна 12 кг ящик
100 грн.
Договірна
Місцезнаходження