Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Івано-Франківська область
  5. Продукти харчування / напої - Івано-Франківськ
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

Опис

РЕЦЕПТУРЫ И ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ИНСТРУКЦИИ ДЛЯ ХЛЕБОПЕКАРНОЙ, МАКАРОННОЙ, ДРОЖЖЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
86 Рецептуры на Слойки свердловские, Сушки с корицей, Ватрушка сдобная с творогом, Булочки сдобные, Сдоба выборгская, Плюшки московские
87 Рецептуры на Ватрушка сдобная с творогом, Булочка сдобная, Слойка свердловская, Сушка с корицей, Розанчики слоеные с вареньем, Сдоба выборгская, Плюшки московские
88 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению калача здобного «Николаевского»
89 Рецептура і Технологічна інструкція на виготовлення булочки «Фантазия»,
90 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению булочек харьковских
91 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству хлеба крестьянского
92 Технічні умови на булочні вироби з фруктовими продуктами
93 Рецептура и Технологическая инструкция по производству булочек украинских
94 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству хлеба «матнакаш»
95 Рецептура и Технологическая инструкция по производству булочек харьковских
96 Методические указания по оценке качества продукции хлебопекарной отрасли
97 Сборник технологических инструкций для производства хлебобулочных изделий. Хлеб белый из муки пшеничной в/с ,1-го и 2-го сорта, Хлеб из муки пшеничной в/с ,1-го и 2-го сорта, Булочка детская, Батоны, Плетенки с маком, Хала плетеная, Изделия хлебобулочные сдобные, Хлеб пшенично-житний простой и заварной, Хлеб дарницкий, Сайки, Рожки алтайские, Хлеб городской
98 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству Соломки фруктовой, Соломки ароматной
99 Рецептура и Технологическая инструкция по производству калачей
100 Рецептура на хлеб «Полесский», булка «Янтарная»
101 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству Булочки летней, Булочки житомирской, Витушки фруктовой
102 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению рогалей с повидлом
103 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на сухари повышенной пищевой ценности для детского питания
104 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на булочки приморские
105 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на хлебобулочные изделия каравай руський и сувенирный
106 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на хлеб пеклеванный «Виру»
107 Рецептуры и Технологичекая инструкция по производству макаронных изделий повышенной биологической ценности «Артек», «Здоровье», «Школьные»
108 Рецептура на макаронні вироби
109 Рецептура на вироби макаронні вітамінізовані з В-каратіном
110 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «Макіз 017»
111 Технологическая инструкция по применению улучшителей «Флора» для хлебобулочных изделий
112 Рецептура на батон із пшеничного борошна в/г гатунку
113 Рецептура на хліб їз пшеничного борошна в/г, 1-ого гатунку
114 Рецептура на хліб пшенично-житній «Альба»
115 Норми закладки продуктів для випічки хлібобулочних виробів по міні хлібопекарні СП «Альба ЛТД»
116 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.67-96 булочка «Кругла», рогалик «Прикарпатський»
117 Рецептура на «Хліб з льоном», «Булолчка до сніданку», Батон із пшеничного борошна в/г гатунку
118 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.68-96 по виробництву батона «Французького»
119 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.66-96 по виробництву хліба «Домашнього»
120 Технічні умови ТУ.У 562.18.53-96 на булочні вироби із зміною №1
121 Рецептура і Технологічна інструкція на батон «Сніданковий»
122 Рецептура на булочку «Бутербродну» із пшеничного борошна в/г
123 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву булочки фігурної
124 Рецептура і Технологічна інструкція на булочку з ізюмом
125 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву ріжків алтайских
126 Рецептура і Технологічна інструкція на батон особливий
127 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву батона «Турецького» на міні-лінії «Озкозогли»
128 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву булочки столичної
129 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву плетінки Івано-Франківської
130 Технічні умови ТУ 562.10.18 Укр. 21-92 на батон діабетичний
131 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.10.18 Укр. 21-92 по виробництву батона «Діабетичного»
132 Технічні умови ТУ 562.18 Укр. 35-93 на рогалик «Словацький»
133 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.18 Укр. 41-93 по виробництву рогалика « Словацького»
134 Технічні умови ТУ 562.18 Укр. 36-93 на хліб «Словацький»
135 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.18 Укр. 42-93 по виробництву хліба «Словацького»
136 Технические условия ТУ 562.10.18.11-90 на батон бутербродний «Прикарпатский»
137 Середньозважені норми виходів на масові сорти хлібобулочних виробів на 1997рік для підприємств Укрпродспілки
138 Технічні умови ТУ У 03002100.001-97 Вироби хлібобулочні юзовські
139 Рецептура і Технологічна інструкція на виробництва хліба донбаського
140 Рецептура РЦУ 003896*******-200 на виробництво хліба із пшеничного борошна
141 Групові технічні умови ТУУ 46.22.066-96 Вироби булочні
142 Зміна №2 до ТУУ 46.22.066-96 Групові технічні умови. Вироби булочні
143 Технологічна інструкція ТІУ 46.22.112-96 на виробництво виробів булочних
144 Рецептура за ТУУ46.22.066-96 Вироби булочні
145 Технічні умови ГСТУ 158.003896*******2000 Хліб із пшеничного борошна
146 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів Т! У 562.18.209-2000
147 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів вищого ґатунку ТІ У 562.18.86-96
148 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «ТЕК», «ФЕРМЕР» ТІ У 562.18.117-97
149 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «РОСС» ТІ У 562.18.118-97
150 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «МАКІЗ 017» ТІ У 18.5031-96
151 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «ТІРО» ТІ У 562.18.153-98
152 Рецептура на макаронні вироби вітамінізовані
153 Технологические рекомендации по производству макаронних изделий на оборудовании фирмы «Русская трапеза»
154 Рецептура на макаронні вироби з овочевою начинкою (чернетка)
155 Розрахунок енергетичної цінності на макаронні вироби (чернетка)
156 Рецептура на макаронні вироби
157 Рецептура на макаронні вироби з люпиновим борошном
158 Рецептура на макаронні вироби вищого гатунку
159 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «МАКІЗ 017» ТІ У 18.5031-96
160 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «СЕЛА» (виробництва Німеччина) ТІ У 562.18.76-96
161 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву виробів макаронних вітамінізованих з в-каратином ТІ У 46.22.314-97
162 Изделия макаронные лапша «Домашняя». Технические условия ТУ 566*********91,Технологическая инструкция ТИ 566*********91, Рецептура
163 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів Т! У 562.18.295-2002
164 Рецептура на макаронні вироби вищого, першого гатунку
165 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на машині МФІТ ІТАЛІЦА-1 ТІ У 562.18.62-95
166 Технологічна інструкція виготовлення макаронних виробів на установці ТС-200
167 Рекомендації «ВЕТОРОН» ( бета-каротин водорозчинний рідкій харчовий 2%)
168 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого та першого гатунку
169 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого, першого гатунку
170 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна першого гатунку
171 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна першого ґатунку (формовий)
172 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву формового хліба з пшенично-житнього борошна
173 Рецептура на хліб білий із борошна першого ґатунку з сухими дріжджами
174 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого ґатунку, Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба «Орильського»
175 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого гатунку
176 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба «Коломийського» на міні-лінії «Озкозогли»
ID: 794261268

Зв’язатися з продавцем

Петр

на OLX з травень 2020

Онлайн вчора в 07:13

xxx xxx xxx

Опубліковано 21 квітня 2024 р.

Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть

20 грн.

Договірна

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон