Бізнес
OLX Доставка
Опис
Вас вітає компанія Twinkle Coffee Roasters!
До Вашої уваги пропонується великий асортимент свіжої ароматизованої зернової кави, 100% арабіка.
За основу ми беремо арабіку Бразилію Сантос та Перу, так як зазначені сорти є досить м`якими, та найкраще підходять під ароматизацію.
В процесі виготовлення ароматизованої кави, ми використовуємо натуральні зерна арабіки, які обсмажуються на власному обладнанні, та високоякісні органічні ароматизатори європейських виробників.
Одразу після обсмаження кавових зерен, вони охолоджуються до температури 60-70 градусів, після чого додається ароматизатор, та на 30 хвилин кава герметизується, що дозволяє аромату та смаку проникнути глибше до ядра зерен.
Після вказаної процедури, вже ароматизована кава відстоюється у відкритій тарі не менше ніж 24 години з метою вивільнення газів та насичення зерен киснем.
Ароматизація кави проводиться в день отримання заявки.
На складі маємо великий асортимент сортів арабіки та робусти.
Можлива ароматизація будь-якого сорту кави або купажу.
Irish cream (Ірландський крем)
Dessert Cherry (Десертна вишня)
Chocolate cherry (Вишня в шоколаді)
Vanilla (Ваніль)
Milk chocolate (Молочний шоколад)
Tiramisu (Тірамісу)
Caramel (Карамель)
Baked milk (Топлене молоко)
Pineapple (Ананас)
Coconut (Кокос)
Bounty (Баунті)
Orange (Апельсин)
Pina colada (Пінаколада)
Chocolate orange (Апельсин у шоколаді)
Dark chocolate (Темний шоколад)
English caramel (Англійська карамель)
Hazelnut (Лісовий горіх)
Chocolate hazelnut (Горіх у шоколаді)
Baileys (Бейліс)
Rum (Ром)
Tropical mix (Тропічний мікс)
Truffle (Трюфель)
НАШ АССОРТИМЕНТ СМОТРИ НА ФОТО #2
До Вашої уваги пропонується великий асортимент свіжої ароматизованої зернової кави, 100% арабіка.
За основу ми беремо арабіку Бразилію Сантос та Перу, так як зазначені сорти є досить м`якими, та найкраще підходять під ароматизацію.
В процесі виготовлення ароматизованої кави, ми використовуємо натуральні зерна арабіки, які обсмажуються на власному обладнанні, та високоякісні органічні ароматизатори європейських виробників.
Одразу після обсмаження кавових зерен, вони охолоджуються до температури 60-70 градусів, після чого додається ароматизатор, та на 30 хвилин кава герметизується, що дозволяє аромату та смаку проникнути глибше до ядра зерен.
Після вказаної процедури, вже ароматизована кава відстоюється у відкритій тарі не менше ніж 24 години з метою вивільнення газів та насичення зерен киснем.
Ароматизація кави проводиться в день отримання заявки.
На складі маємо великий асортимент сортів арабіки та робусти.
Можлива ароматизація будь-якого сорту кави або купажу.
Irish cream (Ірландський крем)
Dessert Cherry (Десертна вишня)
Chocolate cherry (Вишня в шоколаді)
Vanilla (Ваніль)
Milk chocolate (Молочний шоколад)
Tiramisu (Тірамісу)
Caramel (Карамель)
Baked milk (Топлене молоко)
Pineapple (Ананас)
Coconut (Кокос)
Bounty (Баунті)
Orange (Апельсин)
Pina colada (Пінаколада)
Chocolate orange (Апельсин у шоколаді)
Dark chocolate (Темний шоколад)
English caramel (Англійська карамель)
Hazelnut (Лісовий горіх)
Chocolate hazelnut (Горіх у шоколаді)
Baileys (Бейліс)
Rum (Ром)
Tropical mix (Тропічний мікс)
Truffle (Трюфель)
НАШ АССОРТИМЕНТ СМОТРИ НА ФОТО #2
ID: 643461972
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx