Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Львівська область
  5. Продукти харчування / напої - Львів
  6. Продукти харчування / напої - Галицький
Пивні дріжджі, Концентрат для пива COOPERS DRAUGHT 1,7 кг, Австралія
Пивні дріжджі, Концентрат для пива COOPERS DRAUGHT 1,7 кг, Австралія
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • OLX Доставка

Опис

УКРПОШТОЮ ВІДПРАВЛЯЄМО ТІЛЬКИ ОЛХ ДОСТАВКА АБО ОПЛАТА НА КАРТУ!

Повну інформацію про даний продукт можна отримати по телефону або вайберу .

www.bachus.com.ua сайт на якому теж можна зробити замовлення і отримати повну інформацію.

DRAUGHT найяскравіший сорт англійського елю; славиться гарним піноутворенням і світлим кольором.

смак: злегка гіркуватий з ніжним солодовим ароматом (гіркота: 39-42 IBU)
колір: золотистий, з густою білою піною (10-13 EBC)

Вміст алкоголю в готовому пиві близько 5,2%
Рекомендована температура бродіння: 18-25 °C

Пиво низового бродіння. Дріжджі низового бродіння при більш низьких температурах осідають на дні ферментера, більшою мірою впливають на виділення вуглекислого газу, таким чином роблячи пиво більш освіжаючим, з чистішим і менш інтенсивним смаком і ароматом.



Характеристики продукту:
Це продукт австралійської компанії Coopers, який використовується для приготування 23 літрів пива.
Кожна банка містить:
-1,7 кг герметично закритого охмеленого солоду, без додавання консервантів (по консистенції схожий на карамель/мед).
– пакетик пивних дріжджів (кріпиться під кришкою).

Максимальна концентрація алкоголю, яку можна отримати в пиві, становить 5,2%. (Ми також можемо виготовляти легше пиво, використовуючи відповідно меншу кількість цукру). Використовуючи таблицю, що додається, ви можете підібрати потрібну кількість цукру, який необхідно додати в сусло для отримання необхідної міцності пива:

кількість цукру – Вміст алкоголю в готовому пиві
1000г – 5,2%
500г – 4,6%
450 г – 4%
250 г – 3,4%

Наступні етапи приготування пива:

Закриту банку з екстрактом поставити в посудину (раковину) з гарячою водою на 10 хвилин (це для розрідження вмісту, що полегшить нам його витяг)

У 5-літрову ємність насипати 1 кг цукру (примітка: цукор можна замінити глюкозою або солодом), залити 2 л окропу і помішувати до повного розчинення цукру, потім додати вміст бідона і ще раз ретельно перемішати.

Після охолодження розчин перелийте в бродильну ємність або балон. Додайте 20 літрів теплої води (Примітка: для кращого смаку воду можна попередньо прокип’ятити або використовувати мінеральну) і ретельно перемішайте.

Кінцева температура схоплювання повинна бути 21-27 ° С. Якщо він знаходиться в межах цього діапазону, додайте сухі дріжджі, що містяться в пакеті. (Примітка: пам’ятайте, що температура вище 30 °C вбиває дріжджі. Нижче 18 °C бродіння може взагалі не початися). Після додавання дріжджів все ретельно перемішати і закрити отвір ємності (балона), вставивши бродильну трубку в пробку.

Рекомендована температура бродіння від 18 до 24 °C. Примітка: Лише у випадку т. зв Для просунутого пива температура бродіння може бути нижчою, коливаючись від 15 до 20 ° C. Період першої ферментації (у ферментаційній ємності) приблизно 7 днів.

Через 7 днів, перед розливом пива в пляшки, переконайтеся, що бродіння закінчилося (це виключає ризик лопнути пляшок або занадто інтенсивного піноутворення). Перевірка полягає в підтвердженні відсутності бульбашок на поверхні та того, що сусло починає очищатися. (Примітка: закінчення бродіння можна підтвердити цукроміром (виноміром), коли він покаже 1 Blg – перше бродіння можна вважати завершеним.

Додавання цукру – в кожну 0,5-літрову пляшку додайте 4 г цукру, у більші додайте більше цукру – для цього використовуйте мірний стакан для цукру. (Примітка: не перевищуйте вказану вище кількість, оскільки це може спричинити розрив пляшки та пиво буде надто шипучим. Зменшення дози цукру зменшить піноутворення пива).

За допомогою шланга розлийте пиво в пляшки, не порушуючи осад з дна ферментаційної ємності (декантувати легше з ємностей, обладнаних краном). При наповненні тримайте пляшки злегка нахиленими, це зменшить піноутворення пива. Наповнюйте пляшки так, щоб у шийці залишалося приблизно 5 см вільного простору. Після закупорювання кілька разів перемішайте цукор, повертаючи пляшки.

Помістіть закупорені пляшки в тепле приміщення при температурі приблизно 20 °C на 4 дні. (Не зберігайте під прямими сонячними променями). Потім перенесіть пиво в більш прохолодне приміщення (приблизно 15 ° C) для освітлення. Після розливу т.зв друга ферментація не менше 12 днів

Приблизно через 2-3 тижні пиво готове до вживання, але повний смак воно набуде через 2-3 місяці. Готове пиво можна зберігати в прохолодному місці до 2 років. (Примітка: подаючи пиво, будьте обережні, щоб не порушити дріжджі на дні пляшок).
ID: 840042057

Зв’язатися з продавцем

Тарас

на OLX з серпень 2011

Онлайн 23 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 25 квітня 2024 р.

Пивні дріжджі, Концентрат для пива COOPERS DRAUGHT 1,7 кг, Австралія

780 грн.

ПП "РОСТАР"

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон