Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Дніпропетровська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Кам'янське
Молочник, питчер, джагг, сливочник  ARO-150мл;100 мл. (Германия)
Молочник, питчер, джагг, сливочник  ARO-150мл;100 мл. (Германия)
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Нове

  • Цей товар допоможе при блекауті

  • OLX Доставка

Опис

Эти эксклюзивные молочники (питчеры для молока, джаги) - не оставят Вас равнодушными!

Практически ювелирные изделия, которые созданы с любовью индийскими мастерами для истинных кофеманов !

НАША ЖИЗНЬ - КАЛЕЙДОСКОП ИЗ ЭМОЦИЙ...ЧУВСТВ...НЕЗАБЫВАЕМЫХ МОМЕНТОВ!
НАСЛАЖДАЙТЕСЬ ЭТИМ МИРОМ,А МИР ПУСТЬ НАСЛАЖДАЕТСЯ ВАМИ!

В наличии имеются малыши объемом 150 мл. и 100мл.
Изготовлены из высококачественной пищевой нержавеющей стали.
Нержавеющая сталь является оптимальным вариантом, поскольку этот материал устойчив к внешним воздействиям и стойкий механическим повреждениям. Также очень важным моментом является химическая нейтральность этого материала к пищевым продуктам, нержавейка не портит вкусовые ощущения от напитка, не добавляя свой вкус и запах.
Носик питчера имеет точно рассчитанный изгиб, который позволит вам в полной мере самовыразиться в латте-арт.

Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Країна виробник: Індія
Зливний носик: Так
Ручка: Так
Підходить для Латте-арт: Так

Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення питчеров використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо повязаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу питчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 100 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливо для гарного латте-арту.
ID: 775072143

Зв’язатися з продавцем

Facebook connected icon

Алекс

на OLX з березень 2016

Онлайн 14 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 09 травня 2024 р.

Молочник, питчер, джагг, сливочник ARO-150мл;100 мл. (Германия)

270 грн.

Магазин ЛЮКС ТЕХНІКА З НІМЕЧЧИНИ

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон