Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Дніпропетровська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Кам'янське
Молочник, питчер, джаг для вспенивания молока ARO - 400мл. (Германия)
Молочник, питчер, джаг для вспенивания молока ARO - 400мл. (Германия)
Молочник, питчер, джаг для вспенивания молока ARO - 400мл. (Германия)
Молочник, питчер, джаг для вспенивания молока ARO - 400мл. (Германия)
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Нове

  • OLX Доставка

Опис

Якісні,зручні та вишукані молочники!
Абсоютно нові,привезені з Німеччини!
В продажу є різні варіанти об"єму.
Зроблений даний пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) ― один з головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера 400 мл

Об'єм: 400 мл
Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Країна виробник: Гонконг
Зливний носик: Так
Ручка: Так
Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення питчеров використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу питчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливо для гарного латте-арту.
ID: 772441304

Зв’язатися з продавцем

Facebook connected icon

Алекс

на OLX з березень 2016

Онлайн 30 квітня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 02 травня 2024 р.

Молочник, питчер, джаг для вспенивания молока ARO - 400мл. (Германия)

270 грн.

Магазин ЛЮКС ТЕХНІКА З НІМЕЧЧИНИ

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон