Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Белый гриб сосновый, боровой (Boletus pinophilus) наиболее распространённый вид белого гриба . Встретить его можно в хвойных лесах с преобладанием сосны. Любит открытые прогреваемые солнышком места. Растёт чаще всего небольшими группами и поодиночке. Нередко грибной сезон этого вида открывается в конце мая, но лишь на 1-2 недели. Наиболее характерен и благоприятен период роста с августа по октябрь.
Шляпка полукруглой формы и светлой окраской в раннем возрасте видоизменяется с течением времени до выпукло-ровной формы с буро-красным цветом (красного вина) и достигает до 20 сантиметров в диаметре. Трубчатый слой гриба также изменяет свою окраску: сначала белый слой, который затем желтеет, а после становиться оливково зелёным с желтоватым оттенком. Ножка довольно массивная, на несколько тонов светлее шляпки, имеет сетчатую структуру красно-бурого цвета. Мякоть плотная, белого цвета, не изменяющей окраски на срезе. Под плёночкой на шляпке имеется довольно тонкий слой мякоти винно-красного цвета. Вес гриба нередко может превышать один килограмм, но такие большие экземпляры будут скорее всего червивыми.
Сосновый белый гриб очень ценен в кулинарном отношении. Приятный грибной аромат и великолепный вкус характерен для блюд из этих грибов. Первые и вторые блюда, салаты, маринование, сушка, грибные соусы... Особенно хорошо сочетается в блюдах содержащих мясо или рис. Некоторые предпочитают кушать гриб вообще без какой-либо кулинарной обработки.
ОПИСАНИЕ
ІНСТРУКЦІЯ З ВИРОБУВАННЯ ДЕРЕВОЧАЗРУШАХ ГРИБІВ
Інструкція з вирощування дереворуйнівних грибів на рослинних залишках у мішках (інтенсивний спосіб)
1. Субстрат однорідний (напр., тільки солома) або комбінований у будь-яких пропорціях із двох і складових (напр., солома + сіно + тирси) помістити в ємність і залити окропом.
2. Дати запареному субстрату охолонути природним способом до кімнатної температури.
3. Добре віджати та ретельно перемішати з міцелієм (1уп на 40 кг зволоженого субстрату).
4. Помістити в поліетиленовий прозорий мішок, злегка примінна. Зав'язати.
5. Для повітрообміну зробити по всій площі пакета кілька надрізів розміром 3-5 сантиметрів,
6. Набувся готовий грибний блок. Розміщують блоки в приміщенні або в тіністому місці в саду різними способами як завгодно, але краще підвісити.
7. У період проростання (3-4 тижні) світло не об'ємне. Спочатку спостерігається пушіння, потім субстрат набуде білого або злегка жовтуватий колір і перетвориться на щільний блок.
8. Ще через 1,5 -2 дні. з'являються зачатки плодових тіл. Уже потрібне світло.
9. У тих місцях зачатків плодових тіл роблять надрізи плівки. Плодоношення проходить хвилями через 2-3 тижні. між ними. Найбільший урожай приносять перші 2 хвилі.
Інструкція з вирощування дереворуйнівних грибів на листяній нетрухлявій деревині (екстенсивний спосіб)
1. Бруски, поліна, відрізки, тому що можуть бути будь-якого розміру, але бажано завдовжки 30-40 см і діаметром 25 сантиметрів. Їх упродовж тижня вимочують у воді. Свіжоспечені можна не вимочувати або 1-2 дні.
2. У брусці просвердлюють або надпилюють отвори, вносять міцелію (1уп на 40 кг), заклеюють отвори клейкою стрічкою або затягують соломою, або затикають ватним/пам'яним тампоном, або прикривають ін. способом.
3. Період заростання грибницею 3-6 місяців. за t температури +7 +27.
4. Розміщуються в тіністому місці в саду або в провітрюваному приміщенні.
5. Отримання врожаю — 1-2 рази навесні й 1-2 рази восени, можливо, буде урожай і влітку за сприятливих кліматичних умов.
есть в наличии:
1.белый гриб еловый (боровик)
2.белый гриб березовый
3.белый гриб дубовый
4.белый гриб сосновый.
Шляпка полукруглой формы и светлой окраской в раннем возрасте видоизменяется с течением времени до выпукло-ровной формы с буро-красным цветом (красного вина) и достигает до 20 сантиметров в диаметре. Трубчатый слой гриба также изменяет свою окраску: сначала белый слой, который затем желтеет, а после становиться оливково зелёным с желтоватым оттенком. Ножка довольно массивная, на несколько тонов светлее шляпки, имеет сетчатую структуру красно-бурого цвета. Мякоть плотная, белого цвета, не изменяющей окраски на срезе. Под плёночкой на шляпке имеется довольно тонкий слой мякоти винно-красного цвета. Вес гриба нередко может превышать один килограмм, но такие большие экземпляры будут скорее всего червивыми.
Сосновый белый гриб очень ценен в кулинарном отношении. Приятный грибной аромат и великолепный вкус характерен для блюд из этих грибов. Первые и вторые блюда, салаты, маринование, сушка, грибные соусы... Особенно хорошо сочетается в блюдах содержащих мясо или рис. Некоторые предпочитают кушать гриб вообще без какой-либо кулинарной обработки.
ОПИСАНИЕ
ІНСТРУКЦІЯ З ВИРОБУВАННЯ ДЕРЕВОЧАЗРУШАХ ГРИБІВ
Інструкція з вирощування дереворуйнівних грибів на рослинних залишках у мішках (інтенсивний спосіб)
1. Субстрат однорідний (напр., тільки солома) або комбінований у будь-яких пропорціях із двох і складових (напр., солома + сіно + тирси) помістити в ємність і залити окропом.
2. Дати запареному субстрату охолонути природним способом до кімнатної температури.
3. Добре віджати та ретельно перемішати з міцелієм (1уп на 40 кг зволоженого субстрату).
4. Помістити в поліетиленовий прозорий мішок, злегка примінна. Зав'язати.
5. Для повітрообміну зробити по всій площі пакета кілька надрізів розміром 3-5 сантиметрів,
6. Набувся готовий грибний блок. Розміщують блоки в приміщенні або в тіністому місці в саду різними способами як завгодно, але краще підвісити.
7. У період проростання (3-4 тижні) світло не об'ємне. Спочатку спостерігається пушіння, потім субстрат набуде білого або злегка жовтуватий колір і перетвориться на щільний блок.
8. Ще через 1,5 -2 дні. з'являються зачатки плодових тіл. Уже потрібне світло.
9. У тих місцях зачатків плодових тіл роблять надрізи плівки. Плодоношення проходить хвилями через 2-3 тижні. між ними. Найбільший урожай приносять перші 2 хвилі.
Інструкція з вирощування дереворуйнівних грибів на листяній нетрухлявій деревині (екстенсивний спосіб)
1. Бруски, поліна, відрізки, тому що можуть бути будь-якого розміру, але бажано завдовжки 30-40 см і діаметром 25 сантиметрів. Їх упродовж тижня вимочують у воді. Свіжоспечені можна не вимочувати або 1-2 дні.
2. У брусці просвердлюють або надпилюють отвори, вносять міцелію (1уп на 40 кг), заклеюють отвори клейкою стрічкою або затягують соломою, або затикають ватним/пам'яним тампоном, або прикривають ін. способом.
3. Період заростання грибницею 3-6 місяців. за t температури +7 +27.
4. Розміщуються в тіністому місці в саду або в провітрюваному приміщенні.
5. Отримання врожаю — 1-2 рази навесні й 1-2 рази восени, можливо, буде урожай і влітку за сприятливих кліматичних умов.
есть в наличии:
1.белый гриб еловый (боровик)
2.белый гриб березовый
3.белый гриб дубовый
4.белый гриб сосновый.
ID: 796071117
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 18 квітня 2024 р.
Мицелий 100 грамм Белый гриб сосновый (lat. Boletus pinophilus)
100 грн.
Місцезнаходження