Бізнес
OLX Доставка
Опис
В березні з'являється березовий сік. Це дуже цінний продукт, а крім того це сировина для приготування домашнього квасу у весняний період.
У квасі в достатній кількості містяться органічні кислоти, завдяки чому квас затримує вологу в організмі і тому здатний чудово тамувати спрагу.
Квас здатний підбадьорити і підняти тонус, а тому добре знімає втому і швидко відновлює сили після трудового дня.
Завдяки вмісту в квасі мікроелементів і вітамінів (молочній кислоті, вітамінам групи В, кальцію, магнію, фосфору і амінокислотам), квас вважається хорошим засобом від авітамінозу.
Домашній квас є продуктом бродіння, мікроорганізми, що розвиваються в квасі в цей період, лікують бактеріоз, сприяють очищенню кишечника, нормалізують роботу органів травлення, покращують обмін речовин в організмі. Квас корисно пити перед їжею людям, які страждають гастритом зі зниженою кислотністю.
Квас сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи і сприяє омолодженню організму.
Великий вміст вітамінів і мікроелементів у квасі зміцнює зубну емаль, покращує стан і зовнішній вигляд волосся, нігтів, шкіри і кольору обличчя.
Квас дозволяє не набирати зайву вагу і не поправлятися, тому є чудовим засобом для тих, хто дотримується здорового харчування або ж прагне схуднути.
Жива вода, ліки від усіх недуг, нектар життя – так часто називають березовий сік. Це безбарвна рідина, що циркулює по стовбуру берези під впливом тиску кореневої системи.Березовий сік насичений вітамінами і мінералами, природними цукрами, кальцієм, калієм, магнієм, марганцем, залізом, натрієм, ефірними маслами, фітонцидами, дубильними речовинами та смоляні з'єднання.
Він є джерелом натурального вітаміну С і вітамінів групи В. Також березовий сік містить мінеральні солі, яблучну і лимонну кислоту та інші необхідні організму амінокислоти, а також полісахариди та фруктозу.
Коли варто пити березовий сік
Березовий сік допомагає під час лікування і профілактики багатьох недуг. Він корисний при авітамінозі і хронічній втомі, під час простудних і вірусних захворювань, оскільки активує природний захист організму.
Систематичний прийом березового соку має тонізуючу дію – людина почувається бадьорішою й енергійнішою. Зникають сонливість, пригніченість і втома.
Кленовий сік-- цей напій насамперед славиться підвищеним умістом глюкози і сахарози, котрі надають кленовому соку солодкого смаку. Крім цього, він багатий на органічні кислоти, серед яких – аскорбінова, янтарна, фумарова, яблучна, абсцизова та оцтова. А ще тут присутні вітаміни А, В і С. Тому внесення його до раціону навесні – оптимальний варіант для того, щоб подбати про власне здоров’я. Також варто враховувати, що до складу соку клена входять мікро- та макроелементи – калій, магній, марганець, залізо, натрій, кремній і кальцій. До того ж цей напій містить природні антиоксиданти, які сприяють регенерації організму на клітинному рівні і допомагають зберегти молодість.
Уживати кленовий сік загалом варто і дорослим, і дітям, у яких немає особливих протипоказань. Адже користь від цього напою дуже велика з урахуванням його хімічного складу. Ну і не варто забувати про чудові смакові якості соку, який з успіхом замінює малюкам лимонад, а дорослим – такі улюблені ними чай і каву.
Та передусім кленовий сік рекомендується людям з ослабленою імунною системою. Особливо хороший цей напій під час або після застуди, в період реабілітації після травм і хірургічного втручання. Крім того, його обов’язково потрібно долучити до свого раціону тим, у кого є проблеми з підшлунковою залозою. Річ у тому, що абсцизова кислота, яка входить до його складу, є природним гормоном, аналогічним тому, який виробляється цим органом. Тому при порушеннях функцій підшлункової залози кленовий сік може стати прекрасною альтернативою медичних препаратів.
Цей напій має чудові сечо- та жовчогінні властивості. Крім цього, в ньому містяться активні речовини, які вважаються природними антисептиками і навіть антибіотиками. Тому пити кленовий сік корисно при різних вірусних і застудних захворюваннях. Ним можна обробляти рани і порізи, які будуть не тільки продезінфіковані, а й заживуть набагато швидше завдяки регенеруючим якостям цього напою. З цієї ж причини він дуже корисний для профілактики і лікування онкологічних захворювань.
Доведено, що регулярне вживання кленового соку перешкоджає утворенню тромбів і допомагає очистити кров від токсинів. До того ж напій чинить сприятливий вплив на функції головного мозку і нерідко використовується як профілактичний засіб при хворобі Паркінсона. Також відомо, що він дуже позитивно впливає на нирки, тому його нерідко використовують як допоміжний засіб при лікуванні гепатиту.Кленовий сік містить залізо, кальцій, цинк, магній, калій, фосфор, натрій. Вітаміни В, РР, Е, С. Він складається на 90% з води. У його складі також присутні сахароза та олігосахариди, вміст цукру коливається від 1% до 10%, залежно від умов і місць, де росте дерево.
У складі соку присутні декстроза, органічні кислоти та поліненасичені кислоти, каротиноїди, ліпіди, альдегіди, дубильні речовини.
Корисні та лікувальні властивості
Головна користь кленового соку полягає у тому, що він дає потужний заряд вітамінів і мінералів організму людини в період весняного авітамінозу.
Крім загальнозміцнювального впливу, кленовий сік застосовується як сечогінний засіб за патологій і захворювань та інших недугів сечовидільної системи.
М’яка жовчогінна дія соку допоможе в комплексній терапії за хвороб жовчного міхура і печінкових захворювань.
Його застосовують як профілактичний і терапевтичний засіб для запобігання тромбоутворенню в судинах, атеросклерозу і патологіям серцевої діяльності.
Присутність в кленовому соці антиоксидантів і вітаміну С робить його чудовим профілактичним і лікувальним засобом від інфекційних та онкологічних захворювань.
Він має антисептичні властивості, ним можна обробляти неглибокі шкірні ушкодження.
Сік клена є чудовим засобом для очищення кровоносних судин від токсинів.
Цей напій застосовується як засіб, що сповільнює розвиток нейродегенеративних патологій – хвороб Альцгеймера і Паркінсона.
У квасі в достатній кількості містяться органічні кислоти, завдяки чому квас затримує вологу в організмі і тому здатний чудово тамувати спрагу.
Квас здатний підбадьорити і підняти тонус, а тому добре знімає втому і швидко відновлює сили після трудового дня.
Завдяки вмісту в квасі мікроелементів і вітамінів (молочній кислоті, вітамінам групи В, кальцію, магнію, фосфору і амінокислотам), квас вважається хорошим засобом від авітамінозу.
Домашній квас є продуктом бродіння, мікроорганізми, що розвиваються в квасі в цей період, лікують бактеріоз, сприяють очищенню кишечника, нормалізують роботу органів травлення, покращують обмін речовин в організмі. Квас корисно пити перед їжею людям, які страждають гастритом зі зниженою кислотністю.
Квас сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи і сприяє омолодженню організму.
Великий вміст вітамінів і мікроелементів у квасі зміцнює зубну емаль, покращує стан і зовнішній вигляд волосся, нігтів, шкіри і кольору обличчя.
Квас дозволяє не набирати зайву вагу і не поправлятися, тому є чудовим засобом для тих, хто дотримується здорового харчування або ж прагне схуднути.
Жива вода, ліки від усіх недуг, нектар життя – так часто називають березовий сік. Це безбарвна рідина, що циркулює по стовбуру берези під впливом тиску кореневої системи.Березовий сік насичений вітамінами і мінералами, природними цукрами, кальцієм, калієм, магнієм, марганцем, залізом, натрієм, ефірними маслами, фітонцидами, дубильними речовинами та смоляні з'єднання.
Він є джерелом натурального вітаміну С і вітамінів групи В. Також березовий сік містить мінеральні солі, яблучну і лимонну кислоту та інші необхідні організму амінокислоти, а також полісахариди та фруктозу.
Коли варто пити березовий сік
Березовий сік допомагає під час лікування і профілактики багатьох недуг. Він корисний при авітамінозі і хронічній втомі, під час простудних і вірусних захворювань, оскільки активує природний захист організму.
Систематичний прийом березового соку має тонізуючу дію – людина почувається бадьорішою й енергійнішою. Зникають сонливість, пригніченість і втома.
Кленовий сік-- цей напій насамперед славиться підвищеним умістом глюкози і сахарози, котрі надають кленовому соку солодкого смаку. Крім цього, він багатий на органічні кислоти, серед яких – аскорбінова, янтарна, фумарова, яблучна, абсцизова та оцтова. А ще тут присутні вітаміни А, В і С. Тому внесення його до раціону навесні – оптимальний варіант для того, щоб подбати про власне здоров’я. Також варто враховувати, що до складу соку клена входять мікро- та макроелементи – калій, магній, марганець, залізо, натрій, кремній і кальцій. До того ж цей напій містить природні антиоксиданти, які сприяють регенерації організму на клітинному рівні і допомагають зберегти молодість.
Уживати кленовий сік загалом варто і дорослим, і дітям, у яких немає особливих протипоказань. Адже користь від цього напою дуже велика з урахуванням його хімічного складу. Ну і не варто забувати про чудові смакові якості соку, який з успіхом замінює малюкам лимонад, а дорослим – такі улюблені ними чай і каву.
Та передусім кленовий сік рекомендується людям з ослабленою імунною системою. Особливо хороший цей напій під час або після застуди, в період реабілітації після травм і хірургічного втручання. Крім того, його обов’язково потрібно долучити до свого раціону тим, у кого є проблеми з підшлунковою залозою. Річ у тому, що абсцизова кислота, яка входить до його складу, є природним гормоном, аналогічним тому, який виробляється цим органом. Тому при порушеннях функцій підшлункової залози кленовий сік може стати прекрасною альтернативою медичних препаратів.
Цей напій має чудові сечо- та жовчогінні властивості. Крім цього, в ньому містяться активні речовини, які вважаються природними антисептиками і навіть антибіотиками. Тому пити кленовий сік корисно при різних вірусних і застудних захворюваннях. Ним можна обробляти рани і порізи, які будуть не тільки продезінфіковані, а й заживуть набагато швидше завдяки регенеруючим якостям цього напою. З цієї ж причини він дуже корисний для профілактики і лікування онкологічних захворювань.
Доведено, що регулярне вживання кленового соку перешкоджає утворенню тромбів і допомагає очистити кров від токсинів. До того ж напій чинить сприятливий вплив на функції головного мозку і нерідко використовується як профілактичний засіб при хворобі Паркінсона. Також відомо, що він дуже позитивно впливає на нирки, тому його нерідко використовують як допоміжний засіб при лікуванні гепатиту.Кленовий сік містить залізо, кальцій, цинк, магній, калій, фосфор, натрій. Вітаміни В, РР, Е, С. Він складається на 90% з води. У його складі також присутні сахароза та олігосахариди, вміст цукру коливається від 1% до 10%, залежно від умов і місць, де росте дерево.
У складі соку присутні декстроза, органічні кислоти та поліненасичені кислоти, каротиноїди, ліпіди, альдегіди, дубильні речовини.
Корисні та лікувальні властивості
Головна користь кленового соку полягає у тому, що він дає потужний заряд вітамінів і мінералів організму людини в період весняного авітамінозу.
Крім загальнозміцнювального впливу, кленовий сік застосовується як сечогінний засіб за патологій і захворювань та інших недугів сечовидільної системи.
М’яка жовчогінна дія соку допоможе в комплексній терапії за хвороб жовчного міхура і печінкових захворювань.
Його застосовують як профілактичний і терапевтичний засіб для запобігання тромбоутворенню в судинах, атеросклерозу і патологіям серцевої діяльності.
Присутність в кленовому соці антиоксидантів і вітаміну С робить його чудовим профілактичним і лікувальним засобом від інфекційних та онкологічних захворювань.
Він має антисептичні властивості, ним можна обробляти неглибокі шкірні ушкодження.
Сік клена є чудовим засобом для очищення кровоносних судин від токсинів.
Цей напій застосовується як засіб, що сповільнює розвиток нейродегенеративних патологій – хвороб Альцгеймера і Паркінсона.
ID: 830363319
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 14 квітня 2024 р.
квас з березового соку та сухофруктів з медом 1л
35 грн. / за 1 шт.
Місцезнаходження