Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай, шен пуер, Сігуй(Повернення в минуле). Регіон походження Китай, Юньнань, Лінькан, с. Сігуй. Спресований весна 2019 рік.
Весняний збір з дерев віком більше 100 років в невеликих садах поблизу села Сігуй, район Бангдонг .
100 г(млинець) – 215 грн
Традиційно пуер виходить у результаті дозрівання сирцю maochá (毛茶). Залежно від технології цей процес триває кілька днів. Потім отриманий продукт може поставлятися ринку під назвою «мао-ча» чи пройти подальше дозрівання. У другому випадку його пресують у форми і він зберігається в необхідних умовах. Час дозрівання може змінюватись від місяців до десятків років. Чай, що пройшов стадію дозрівання, називається "шен-пуер".
Корисні властивості :
1. Зниження стресу
2. Покращення травлення
3. Зміцнює здоров’я
4. Пониження рівня холестерину
5. Очищення організму від шкідливих жирів та токсинів.
6. Бадьорить та заряджає на цілий день
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Пуер можна проливати 5-10 разів, якщо Китайським методом (кожна наступна заварка на 15 с довше)
Після першого короткого заварювання (5-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварювати Шен пуер окропом 100 градусі °С.
На одну заварку рекомендується від 3 до 10 грам чаю.
Якщо ж заварювати Європейським методом то варто настоювати від 30 с до 1 хв 30 с
Весняний збір з дерев віком більше 100 років в невеликих садах поблизу села Сігуй, район Бангдонг .
100 г(млинець) – 215 грн
Традиційно пуер виходить у результаті дозрівання сирцю maochá (毛茶). Залежно від технології цей процес триває кілька днів. Потім отриманий продукт може поставлятися ринку під назвою «мао-ча» чи пройти подальше дозрівання. У другому випадку його пресують у форми і він зберігається в необхідних умовах. Час дозрівання може змінюватись від місяців до десятків років. Чай, що пройшов стадію дозрівання, називається "шен-пуер".
Корисні властивості :
1. Зниження стресу
2. Покращення травлення
3. Зміцнює здоров’я
4. Пониження рівня холестерину
5. Очищення організму від шкідливих жирів та токсинів.
6. Бадьорить та заряджає на цілий день
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Пуер можна проливати 5-10 разів, якщо Китайським методом (кожна наступна заварка на 15 с довше)
Після першого короткого заварювання (5-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварювати Шен пуер окропом 100 градусі °С.
На одну заварку рекомендується від 3 до 10 грам чаю.
Якщо ж заварювати Європейським методом то варто настоювати від 30 с до 1 хв 30 с
ID: 778406819
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx