Бізнес
Стан: Нове
Опис
Останні 2 шт за цією акційною ціною!
Газовий + вугільний гриль 2 в 1.
Основою комбінованого гриля Jamestown Dean є газовий гриль з 3 плавно регульованими конфорками з нержавіючої сталі та решіткою з високоякісного чавуну. Ви можете запалювати конфорки і встановлювати їх на необхідну інтенсивність незалежно один від одного. Загальна потужність 9,35 кВт. Знімний піддон для жиру гарантує просте очищення без зусиль. П'єзорозпал гарантує безпечне і надійне розпалювання одним натисканням кнопки.
Крім того, гриль оснащений двома камерами для гриля - 1. для газу з решіткою розміром 42,7 х 43 см зі знімною центральною частиною, для використання, наприклад, сковороди вок, тарілки для піци та інших аксесуарів (не входять до комплекту). пакет) і 2. для деревного вугілля з решіткою розміром 42,7 х 43 см без знімної центральної частини. По-третє, гриль Jamestown Dean оснащений коптильнею з решіткою розміром 23 х 29,5 см, яку ви можете використовувати як для копчення, так і як додаткову решітку гриля. Коптильня дозволяє коптити як гарячим, так і холодним димом. Нарешті, гриль оснащений додатковою конфоркою для зручного приготування гарнірів і соусів.
Гриль також оснащений практичним термометром і повітряним клапаном у кришці, щоб ви могли швидко та легко перевіряти та регулювати температуру в камері приготування. Він також має багато місця для зберігання всіх ваших потреб і вбудовані колеса для зручності перенесення. Гриль призначений для газових балонів пропан-бутан макс. 11 кг (висота х діаметр - 60 х 30 см) і газовий шланг макс. 150 см - 37 мбар (не входить в комплект).
Три види копчення
У коптильні готова їжа ретельно пропарюється, зберігає соковитість і набуває копченого смаку. Коптильня придатна для копчення гарячим і холодним димом. При температурі 60-120 °C копчення гарячим димом займає близько 3 годин, ідеально підходить для приготування форелі, овочів або ковбас. При температурі 30-50 ° С можна приготувати соковиту печеню, камбалу або сир фета. Копчення холодним димом відбувається протягом кількох днів при температурі 15-25 °С. Підходить для приготування риби, особливо лосося, м'яса, наприклад шинки або копчених сирів.
Розміри та вага
вага: 50,0 кг
Висота: 117,5 см
Ширина: 173,5 см
Глибина: 59,0 см
Газовий + вугільний гриль 2 в 1.
Основою комбінованого гриля Jamestown Dean є газовий гриль з 3 плавно регульованими конфорками з нержавіючої сталі та решіткою з високоякісного чавуну. Ви можете запалювати конфорки і встановлювати їх на необхідну інтенсивність незалежно один від одного. Загальна потужність 9,35 кВт. Знімний піддон для жиру гарантує просте очищення без зусиль. П'єзорозпал гарантує безпечне і надійне розпалювання одним натисканням кнопки.
Крім того, гриль оснащений двома камерами для гриля - 1. для газу з решіткою розміром 42,7 х 43 см зі знімною центральною частиною, для використання, наприклад, сковороди вок, тарілки для піци та інших аксесуарів (не входять до комплекту). пакет) і 2. для деревного вугілля з решіткою розміром 42,7 х 43 см без знімної центральної частини. По-третє, гриль Jamestown Dean оснащений коптильнею з решіткою розміром 23 х 29,5 см, яку ви можете використовувати як для копчення, так і як додаткову решітку гриля. Коптильня дозволяє коптити як гарячим, так і холодним димом. Нарешті, гриль оснащений додатковою конфоркою для зручного приготування гарнірів і соусів.
Гриль також оснащений практичним термометром і повітряним клапаном у кришці, щоб ви могли швидко та легко перевіряти та регулювати температуру в камері приготування. Він також має багато місця для зберігання всіх ваших потреб і вбудовані колеса для зручності перенесення. Гриль призначений для газових балонів пропан-бутан макс. 11 кг (висота х діаметр - 60 х 30 см) і газовий шланг макс. 150 см - 37 мбар (не входить в комплект).
Три види копчення
У коптильні готова їжа ретельно пропарюється, зберігає соковитість і набуває копченого смаку. Коптильня придатна для копчення гарячим і холодним димом. При температурі 60-120 °C копчення гарячим димом займає близько 3 годин, ідеально підходить для приготування форелі, овочів або ковбас. При температурі 30-50 ° С можна приготувати соковиту печеню, камбалу або сир фета. Копчення холодним димом відбувається протягом кількох днів при температурі 15-25 °С. Підходить для приготування риби, особливо лосося, м'яса, наприклад шинки або копчених сирів.
Розміри та вага
вага: 50,0 кг
Висота: 117,5 см
Ширина: 173,5 см
Глибина: 59,0 см
ID: 846058076
Зв’язатися з продавцем
Опубліковано 17 травня 2024 р.
Jamestown Dean комбінований гриль
31 500 грн.
Місцезнаходження