Бізнес
Опис
Фрізер фризер CARPIGIANI Labo 50/90 (Карпиджани) для морозива
Пропонуємо обладнання та інвертар для пекарні, кондитерської провідних Німецьких та Швейцарських виробників.
В наявності та на замовлення.
фризер CARPIGIANI (Карпиджани)
фризер CARPIGIANI (Карпиджани) надежным горизонтальным фризером от Карпиджиани, технологически усовершенствованным, безопасным и простым в использовании.
Действительно просто:
- Залейте смесь в машину и приготовление начнется
- Звуковой сигнал сообщит о готовности мороженого
- Откройте выдвижной отсек, мороженое извлекается быстро и без остатка
Фризер для італійського морозива початкового класу. Традиційно висока якість від CARPIGIANI
Фризери Labo - елетронні батч-фризери для виробництва морозива джелато, прості в керуванні і надійні в експлуатації.
Три програми роботи
Gelato - для роботи з сумішами на молочній базі
Gelato Fruit - для роботи з сорбетами
Slush - для виробництва кремолати
Система контролю суміші Hard-o-Tronic
Патентована CARPIGIANI електронна система контролю суміші забезпечує високі результати якості готового продукту.
Мішалка без центральної осі
Мішалка з лопастями з термостійкого пластику без центральної осі забезпечує повну видачу морозива після кожного циклу виробництва і мінімальні залишки продукту в циліндрі
Функція "Охолодження підчас видачі"
Для підтримання заданої консистенції морозива підчас виробництва великих порцій морозива
Пропонуємо обладнання та інвертар для пекарні, кондитерської провідних Німецьких та Швейцарських виробників.
В наявності та на замовлення.
фризер CARPIGIANI (Карпиджани)
фризер CARPIGIANI (Карпиджани) надежным горизонтальным фризером от Карпиджиани, технологически усовершенствованным, безопасным и простым в использовании.
Действительно просто:
- Залейте смесь в машину и приготовление начнется
- Звуковой сигнал сообщит о готовности мороженого
- Откройте выдвижной отсек, мороженое извлекается быстро и без остатка
Фризер для італійського морозива початкового класу. Традиційно висока якість від CARPIGIANI
Фризери Labo - елетронні батч-фризери для виробництва морозива джелато, прості в керуванні і надійні в експлуатації.
Три програми роботи
Gelato - для роботи з сумішами на молочній базі
Gelato Fruit - для роботи з сорбетами
Slush - для виробництва кремолати
Система контролю суміші Hard-o-Tronic
Патентована CARPIGIANI електронна система контролю суміші забезпечує високі результати якості готового продукту.
Мішалка без центральної осі
Мішалка з лопастями з термостійкого пластику без центральної осі забезпечує повну видачу морозива після кожного циклу виробництва і мінімальні залишки продукту в циліндрі
Функція "Охолодження підчас видачі"
Для підтримання заданої консистенції морозива підчас виробництва великих порцій морозива
ID: 842538561
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx