Бізнес
OLX Доставка
Опис
Класичний чорний чай з провінції Хунань. У виробничому процесі беруть безпосередню участь Цзінь Хуа (Золоті квіти, гриби Eurotium Cristatum). Зовні вони проявляються у вигляді жовтих вкраплень на поверхні листа. Така взаємодія чайного листя і «золотих квітів», поряд з майстерністю технологів, роблять чай дуже цікавим і яскравим.
Цей продукт є еталоном у категорії сучасного чаю Фу.
Сировиною служить високоякісний чорний чай з крупнолистих сортів гір Сюефен в районі видобутку золота 30° північної широти, який виробляється за вдосконаленою технологією виробництва.
Чай отримав золоту нагороду 5-ї Китайської міжнародної чайної виставки та золоту нагороду ярмарку продукції Хунаньської кооперативної системи постачання та маркетингу.
Зовнішній вигляд чаю являє собою велику цеглину, вагою 1 кг. На розломі він однорідний, з великою кількістю Цзінь Хуа. Листя великі, коричневі.
Аромат сухого чаю соковитий, деревно-пряний, злегка бальзамічний, з відтінками сухого дерева і квітів.
Лікер яскравий, золотисто-мигдальний.
Смак багатогранний, зрілий, складний, деревно-бальзамічний, коньячний, з відтінками сухого моху, прянощів, грибів, меду і ягід.
Післясмак оксамитовий, обволікаючий і тривалий.
Ясний і благородний хей ча. Ідеально підходить як для замочування, так і для приготування на вогні.
Добре знімає напругу і втому. М'яко тонізує і вносить порядок в думки і емоції. Він вирівнює загальний стан і концентрує увагу. Він приємно зігріває і дарує стан спокою.
Заварювання:
Посуд з поризованої глини для шу пуеру або порцеляни з товстими стінками;
Вода з температурою 95-98°С;
Співвідношення сухої заварки - 5-6 м на 100 мл води;
Заварюйте короткими настоями 5-15 секунд. з поступовим збільшенням експозиції на 10-15 секунд;
Смак зберігається протягом 6-8 заварювань.
Заварювання настоєм:
Порцеляновий або скляний чайник для заварювання
Вода з температурою 95°С;
Співвідношення сухої заварки - 7-9 м на 1 літр води;
Нагріти чайник окропом, налити чай, залити водою, закрити кришкою;
Дайте настоятися 3-5 хвилин і розлийте по чашках.
Цегла в розрізі. Ціна за 100г-150 грн
Цей продукт є еталоном у категорії сучасного чаю Фу.
Сировиною служить високоякісний чорний чай з крупнолистих сортів гір Сюефен в районі видобутку золота 30° північної широти, який виробляється за вдосконаленою технологією виробництва.
Чай отримав золоту нагороду 5-ї Китайської міжнародної чайної виставки та золоту нагороду ярмарку продукції Хунаньської кооперативної системи постачання та маркетингу.
Зовнішній вигляд чаю являє собою велику цеглину, вагою 1 кг. На розломі він однорідний, з великою кількістю Цзінь Хуа. Листя великі, коричневі.
Аромат сухого чаю соковитий, деревно-пряний, злегка бальзамічний, з відтінками сухого дерева і квітів.
Лікер яскравий, золотисто-мигдальний.
Смак багатогранний, зрілий, складний, деревно-бальзамічний, коньячний, з відтінками сухого моху, прянощів, грибів, меду і ягід.
Післясмак оксамитовий, обволікаючий і тривалий.
Ясний і благородний хей ча. Ідеально підходить як для замочування, так і для приготування на вогні.
Добре знімає напругу і втому. М'яко тонізує і вносить порядок в думки і емоції. Він вирівнює загальний стан і концентрує увагу. Він приємно зігріває і дарує стан спокою.
Заварювання:
Посуд з поризованої глини для шу пуеру або порцеляни з товстими стінками;
Вода з температурою 95-98°С;
Співвідношення сухої заварки - 5-6 м на 100 мл води;
Заварюйте короткими настоями 5-15 секунд. з поступовим збільшенням експозиції на 10-15 секунд;
Смак зберігається протягом 6-8 заварювань.
Заварювання настоєм:
Порцеляновий або скляний чайник для заварювання
Вода з температурою 95°С;
Співвідношення сухої заварки - 7-9 м на 1 літр води;
Нагріти чайник окропом, налити чай, залити водою, закрити кришкою;
Дайте настоятися 3-5 хвилин і розлийте по чашках.
Цегла в розрізі. Ціна за 100г-150 грн
ID: 754394990
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx