Бізнес
OLX Доставка
Опис
Тайванський чай улун Алішань Ming Shan Ming Zao 300 г
Алішань — чудовий тайванський, напівферментований улун, вирощений і виготовлений в природньому заповіднику Алішань. Алішань — найбільший гірський масив Тайваню, що складається з 18 гір. Цей чай росте у високогірній місцевості — горе Алі. Чайні кущі ростуть на високогірних плантаціях в екологічно чистому середовищі, на висоті 500-1500 м, що разом з унікальним кліматом створює дуже м'який і солодкий смак чаю, а також чайні листя набувають сильнышої концентрації ароматичних компонентів. Чайну сировину збирають кілька разів на рік, навесні та восени. Для виробництва цього чаю в якості сировини використовують свіжозрізані флеші з брунькою і 2-4 молодими листочками. При виробництві листя обробляється так само, як і будь-який стандартний чай улун. Після збору бруньок і листя, чайну сировину мнуть для виділення соку для початку ферментації. Листя чаю окислюються на повітрі. Потім проходить процес зав'ялювання, скручування листків, сушка і обробка парою, помірне та тривале смаження в котлах. Поєднання часу і температури обсмажування тримається кожної плантацією в найсуворішому секреті. Сучасні технології скручування і термічна обробка чайної сировини дозволяють зберегти високий вміст дубильних речовин і катехінів.
Смакові особливості чаю і корисні властивості
Зовнішній вигляд чаю зелені, компактні, скручені в маленькі кульки листя з невеликим черешком, які розправляються при заварюванні. Солодкий, соковитий, витончений аромат молочних цукерок і бісквіта розповсюджується від сухого листя в гарячому заварювальному чайнику. При заварюванні настій чистий і прозорий, золотисто-смарагдового кольору. Аромат насичений квітково-фруктовий з відтінком персика і орхідеї. Смак дуже м'який і складний, який нагадує фрукти і квіти з весняною лісовою свіжістю і з цукрово-квітковими ароматами і ванільно-вершковим післясмаком.
Цей улун ідеально підходить для ранкового і тихого післяобіднього чаювання. Задоволення в кожній чашці, з шикарним балансом аромату, смаку і присмаку.
Вплив чайного настою виразний, тонізуючий, м'яко розслаблюючий. Цей улун також допомагає поліпшити розумову діяльність і підвищує рівень пильності. Чай Алішань сприяє схудненню за рахунок теїну (чайного кофеїну), вітамінів і мінералів, що містяться в чаї. Впливає на ліпідний обмін, допомагає при атеросклерозі, зміцнює судини, знімає напругу, сприяє розслабленню і поліпшенню настрою.
Як заварювати тайванський улун Алішань
Ідеальна температура заварювання становить 90-95°C, що трохи нижче точки кипіння. Ви можете просто закип'ятити воду в звичайному чайнику, а потім дати їй охолонути протягом 30 секунд. Чай Алішань найкраще заварювати в порцеляновому посуді, такій як гайвань, або в традиційному чайнику з ісинської глини.
Рекомендації по заварюванню улуна Алішань
• Наповніть чайник і чашку гарячою водою, щоб попередньо нагріти їх. Потім вилийте воду.
• Покладіть в заварювальний чайник 4-5 гр заварки на 100 мл води.
• Наповніть чайник водою температурою 90-95°C.
• Накрийте чайник кришкою і дайте чаю настоятися протягом 1 хвилини.
• Розлийте чай по чашках і насолоджуйтеся ароматним і смачним чаєм!
Ви можете отримати від 5 до 8 настоїв. Збільште час заварювання приблизно на 30 секунд для кожного наступного настою. Скільки проток Ви робите, повністю залежить від Вашого смаку.
Використовуйте кількості, зазначені в цих рекомендаціях, в якості приблизного орієнтира. Якщо отриманий чай здасться Вам занадто слабким, додайте більше заварки; якщо він занадто сильний, зменшіть кількість використовуваної заварки. Точно так само спробуйте збільшити або зменшити час настоювання.
Чай улун Алішань упакований виробником Ming Shan Ming Zao в красиву подарункову жерстяну банку винно-бордового кольору. Набір складається з 2 пакетів чаю по 150 грам.
Чудова упаковка не тільки надає чаю привабливий подарунковий вигляд, але і забезпечує свіжість і збереження чаю. Улун Алішань — розкішний подарунок для поціновувача цього, смачного і ароматного чаю без добавок.
Алішань — чудовий тайванський, напівферментований улун, вирощений і виготовлений в природньому заповіднику Алішань. Алішань — найбільший гірський масив Тайваню, що складається з 18 гір. Цей чай росте у високогірній місцевості — горе Алі. Чайні кущі ростуть на високогірних плантаціях в екологічно чистому середовищі, на висоті 500-1500 м, що разом з унікальним кліматом створює дуже м'який і солодкий смак чаю, а також чайні листя набувають сильнышої концентрації ароматичних компонентів. Чайну сировину збирають кілька разів на рік, навесні та восени. Для виробництва цього чаю в якості сировини використовують свіжозрізані флеші з брунькою і 2-4 молодими листочками. При виробництві листя обробляється так само, як і будь-який стандартний чай улун. Після збору бруньок і листя, чайну сировину мнуть для виділення соку для початку ферментації. Листя чаю окислюються на повітрі. Потім проходить процес зав'ялювання, скручування листків, сушка і обробка парою, помірне та тривале смаження в котлах. Поєднання часу і температури обсмажування тримається кожної плантацією в найсуворішому секреті. Сучасні технології скручування і термічна обробка чайної сировини дозволяють зберегти високий вміст дубильних речовин і катехінів.
Смакові особливості чаю і корисні властивості
Зовнішній вигляд чаю зелені, компактні, скручені в маленькі кульки листя з невеликим черешком, які розправляються при заварюванні. Солодкий, соковитий, витончений аромат молочних цукерок і бісквіта розповсюджується від сухого листя в гарячому заварювальному чайнику. При заварюванні настій чистий і прозорий, золотисто-смарагдового кольору. Аромат насичений квітково-фруктовий з відтінком персика і орхідеї. Смак дуже м'який і складний, який нагадує фрукти і квіти з весняною лісовою свіжістю і з цукрово-квітковими ароматами і ванільно-вершковим післясмаком.
Цей улун ідеально підходить для ранкового і тихого післяобіднього чаювання. Задоволення в кожній чашці, з шикарним балансом аромату, смаку і присмаку.
Вплив чайного настою виразний, тонізуючий, м'яко розслаблюючий. Цей улун також допомагає поліпшити розумову діяльність і підвищує рівень пильності. Чай Алішань сприяє схудненню за рахунок теїну (чайного кофеїну), вітамінів і мінералів, що містяться в чаї. Впливає на ліпідний обмін, допомагає при атеросклерозі, зміцнює судини, знімає напругу, сприяє розслабленню і поліпшенню настрою.
Як заварювати тайванський улун Алішань
Ідеальна температура заварювання становить 90-95°C, що трохи нижче точки кипіння. Ви можете просто закип'ятити воду в звичайному чайнику, а потім дати їй охолонути протягом 30 секунд. Чай Алішань найкраще заварювати в порцеляновому посуді, такій як гайвань, або в традиційному чайнику з ісинської глини.
Рекомендації по заварюванню улуна Алішань
• Наповніть чайник і чашку гарячою водою, щоб попередньо нагріти їх. Потім вилийте воду.
• Покладіть в заварювальний чайник 4-5 гр заварки на 100 мл води.
• Наповніть чайник водою температурою 90-95°C.
• Накрийте чайник кришкою і дайте чаю настоятися протягом 1 хвилини.
• Розлийте чай по чашках і насолоджуйтеся ароматним і смачним чаєм!
Ви можете отримати від 5 до 8 настоїв. Збільште час заварювання приблизно на 30 секунд для кожного наступного настою. Скільки проток Ви робите, повністю залежить від Вашого смаку.
Використовуйте кількості, зазначені в цих рекомендаціях, в якості приблизного орієнтира. Якщо отриманий чай здасться Вам занадто слабким, додайте більше заварки; якщо він занадто сильний, зменшіть кількість використовуваної заварки. Точно так само спробуйте збільшити або зменшити час настоювання.
Чай улун Алішань упакований виробником Ming Shan Ming Zao в красиву подарункову жерстяну банку винно-бордового кольору. Набір складається з 2 пакетів чаю по 150 грам.
Чудова упаковка не тільки надає чаю привабливий подарунковий вигляд, але і забезпечує свіжість і збереження чаю. Улун Алішань — розкішний подарунок для поціновувача цього, смачного і ароматного чаю без добавок.
ID: 790280358
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx