Приватна особа
OLX Доставка
Опис
Чай Шу Пуер «Лао Бань Чжан» вражає своїм щільним і густим, темним і маслянистим настоєм, а також деревно-землистим ароматом. Що стосується смаку, то тут можна зазначити його витриманість, м'якість і легку солодкуватість, хоча у разі міцного заварювання з'являються нотки, що палають.
"Лао Бан Чжан отримав свою назву на честь села, у якому виробляється. Розташована вона на горі Булан в окрузі Менхай, Юньнань. Будівешні високогір'я досягають 1900 м над рівнем моря, що сприятливо позначається на якості чайної сировини. Історичні записи повідомляють, що чай тут виробляли починаючи з 15 століття. Місцеві жителі з племені Балун почали культивувати в тутешнім горах чайні дерева, вони ж поклали початок виробництва чаю. Завдяки чутливому ставленню тутешні фермерів до своїх традицій давні способи догляду за деревами збереглися донині.
Особливості приготування
• Заварювати потрібно окропом, для повного розкриття підійде глиняний чайник.
• Краще використовувати фільтровану воду, а в ідеалі джерельну — так смак буде приємнішим.
• Для заварювання досить 7 грамів чаю на 150 мл окропу.
• Пити рекомендується без додавання цукру, щоб повністю відчути всі нотки й аромат.
Додаткова інформація
• Чай спресований у традиційний млинець, вага становить 357 грамів.
• Напій має тонізувальний ефект.
• Покращує настрій і загальний стан організму.
• Виробляється товар фабрикою Цунь Мінь, Юньнань, Менхай, дата збирання — 2008 рік. Купувався на внутрішньому ринку Китая.
"Лао Бан Чжан отримав свою назву на честь села, у якому виробляється. Розташована вона на горі Булан в окрузі Менхай, Юньнань. Будівешні високогір'я досягають 1900 м над рівнем моря, що сприятливо позначається на якості чайної сировини. Історичні записи повідомляють, що чай тут виробляли починаючи з 15 століття. Місцеві жителі з племені Балун почали культивувати в тутешнім горах чайні дерева, вони ж поклали початок виробництва чаю. Завдяки чутливому ставленню тутешні фермерів до своїх традицій давні способи догляду за деревами збереглися донині.
Особливості приготування
• Заварювати потрібно окропом, для повного розкриття підійде глиняний чайник.
• Краще використовувати фільтровану воду, а в ідеалі джерельну — так смак буде приємнішим.
• Для заварювання досить 7 грамів чаю на 150 мл окропу.
• Пити рекомендується без додавання цукру, щоб повністю відчути всі нотки й аромат.
Додаткова інформація
• Чай спресований у традиційний млинець, вага становить 357 грамів.
• Напій має тонізувальний ефект.
• Покращує настрій і загальний стан організму.
• Виробляється товар фабрикою Цунь Мінь, Юньнань, Менхай, дата збирання — 2008 рік. Купувався на внутрішньому ринку Китая.
ID: 838086455
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 13 травня 2024 р.
Чай Шу Пуер «Лао Бань Чжан» 2008 рік збору
350 грн.
Місцезнаходження