Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай Шу Пуер Gold Horse Brand 8685 в мандарині.
Чай Шу Пуер Gold Horse Brand 8685 в мандарині — незвичайне і унікальне поєднання класичного Шу Пуеру і ароматного мандарина. Назву «Шу Пуер в мандарині» варто розуміти буквально, тому що це саме і є Шу Пуер в мандарині.
Технологія виробництва чаю Шу Пуер в мандарині
При виготовленні цього чаю береться: мандарин, зрізається з нього капелюшок, виймається м'якоть і трохи підсушений, порожній мандарин заповнюється не пресованим Шу Пуером. Зверху він прикривається капелюшком і висушується на сонці протягом тижня або сушать у спеціальних печах при температурі 100-150 °C кілька годин. Потім фрукт наповнений чаєм прибирають на тривале зберігання в прохолодне, провітрюване приміщення. За час вилежування, чай Пуер поступово вбирає в себе ефірні масла мандарина, просочуючись його ароматами і наділяється корисними якостями. У підсумку виходить дивовижний продукт — чай Шу Пуер з яскраво-вираженим ароматом мандарина, з незвичайним присмаком і в цікавій упаковці.
Смакові властивості Шу Пуеру в мандарині
Чай Шу Пуер в мандарині надзвичайно смачний і ароматний. Смак Пуеру і мандарина злилися між собою!
Аромат Шу Пуеру в мандарині не сплутаєш ні з чим. У сухому вигляді Ви почуєте багато мандарина і мало пуеру, але їх частки зрівняються, коли Ви заварете цей чай. Аромат мандаринового чайного напою має легкий деревний аромат, вдало доповнений ніжними нотками соковитого мандарина.
Смак у цього чаю чудовий, багатий і насичений, м'який і оксамитовий з відтінком цитрусових. Залишає мандариновий пуер приємне солодкувато-терпкий, легкий цитрусовий післясмак.
Колір настою красивий, щільний, ясний, ближче до темно-коричневого.
Шу Пуер в мандарині — незвичайний, новий чай, який стає все більш і більш популярним. Його цікаво заварювати і цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут все тільки натуральне. Натуральний Пуер і натуральний мандарин. Ніяких штучних ароматизаторів.
Корисні властивості Шу Пуеру в мандарині
Цінується цей незвичайний чай не лише із-за своєї цікавої подачі, але і із-за подвійної користі. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася в народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі і для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Крім такої явної фізичної користі, чай Шу Пуеру в мандарині здатен розслабити і зігріти холодним осіннім або зимовим вечором і подарувати душі і тілу приємний спокій і затишок.
Рекомендації по заварювання Шу Пуеру в мандарині
Для того щоб повною мірою відчути багатство аромату і смаку Шу Пуеру мандарині, його потрібно правильно заварити. Тільки в цьому випадку цитрусові нотки розкриються, а смак стане дуже м'яким і незабутнім. В результаті повинен вийти густий і щільний темно-вишневий напій.
Розігрійте заварювальний чайник і чашки гарячої водою.
• Покладіть на дно ємності 5-7 грам заварки Шу Пуеру на 120-150 мл води і залийте водою, температура повинна бути 95-100 °C.
• Перша заварка чаю триває не більше однієї хвилини і призначена виключно для промивання чайного листа та його розкриття. Цю заварку пити не слід, її потрібно злити.
• Після того, як «вмили» чайний лист друга заварка повинна витримуватися по 30-40 сек, і кожна наступна збільшується приблизно на 15-30 сек. Зливайте настій повністю, не дозволяючи чайній заварці залишатися у воді.
При заварці китайського Шу Пуеру в мандарині «протокою», він витримує близько 7-9 заварювань.
Чай ідеальний для любителів класичного Пуеру, фруктових і цитрусових напоїв, він здатний вмить підняти настрій і зарядити енергією на цілий день.
Душевних чаювань!
Чай Шу Пуер Gold Horse Brand 8685 в мандарині — незвичайне і унікальне поєднання класичного Шу Пуеру і ароматного мандарина. Назву «Шу Пуер в мандарині» варто розуміти буквально, тому що це саме і є Шу Пуер в мандарині.
Технологія виробництва чаю Шу Пуер в мандарині
При виготовленні цього чаю береться: мандарин, зрізається з нього капелюшок, виймається м'якоть і трохи підсушений, порожній мандарин заповнюється не пресованим Шу Пуером. Зверху він прикривається капелюшком і висушується на сонці протягом тижня або сушать у спеціальних печах при температурі 100-150 °C кілька годин. Потім фрукт наповнений чаєм прибирають на тривале зберігання в прохолодне, провітрюване приміщення. За час вилежування, чай Пуер поступово вбирає в себе ефірні масла мандарина, просочуючись його ароматами і наділяється корисними якостями. У підсумку виходить дивовижний продукт — чай Шу Пуер з яскраво-вираженим ароматом мандарина, з незвичайним присмаком і в цікавій упаковці.
Смакові властивості Шу Пуеру в мандарині
Чай Шу Пуер в мандарині надзвичайно смачний і ароматний. Смак Пуеру і мандарина злилися між собою!
Аромат Шу Пуеру в мандарині не сплутаєш ні з чим. У сухому вигляді Ви почуєте багато мандарина і мало пуеру, але їх частки зрівняються, коли Ви заварете цей чай. Аромат мандаринового чайного напою має легкий деревний аромат, вдало доповнений ніжними нотками соковитого мандарина.
Смак у цього чаю чудовий, багатий і насичений, м'який і оксамитовий з відтінком цитрусових. Залишає мандариновий пуер приємне солодкувато-терпкий, легкий цитрусовий післясмак.
Колір настою красивий, щільний, ясний, ближче до темно-коричневого.
Шу Пуер в мандарині — незвичайний, новий чай, який стає все більш і більш популярним. Його цікаво заварювати і цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут все тільки натуральне. Натуральний Пуер і натуральний мандарин. Ніяких штучних ароматизаторів.
Корисні властивості Шу Пуеру в мандарині
Цінується цей незвичайний чай не лише із-за своєї цікавої подачі, але і із-за подвійної користі. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася в народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі і для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Крім такої явної фізичної користі, чай Шу Пуеру в мандарині здатен розслабити і зігріти холодним осіннім або зимовим вечором і подарувати душі і тілу приємний спокій і затишок.
Рекомендації по заварювання Шу Пуеру в мандарині
Для того щоб повною мірою відчути багатство аромату і смаку Шу Пуеру мандарині, його потрібно правильно заварити. Тільки в цьому випадку цитрусові нотки розкриються, а смак стане дуже м'яким і незабутнім. В результаті повинен вийти густий і щільний темно-вишневий напій.
Розігрійте заварювальний чайник і чашки гарячої водою.
• Покладіть на дно ємності 5-7 грам заварки Шу Пуеру на 120-150 мл води і залийте водою, температура повинна бути 95-100 °C.
• Перша заварка чаю триває не більше однієї хвилини і призначена виключно для промивання чайного листа та його розкриття. Цю заварку пити не слід, її потрібно злити.
• Після того, як «вмили» чайний лист друга заварка повинна витримуватися по 30-40 сек, і кожна наступна збільшується приблизно на 15-30 сек. Зливайте настій повністю, не дозволяючи чайній заварці залишатися у воді.
При заварці китайського Шу Пуеру в мандарині «протокою», він витримує близько 7-9 заварювань.
Чай ідеальний для любителів класичного Пуеру, фруктових і цитрусових напоїв, він здатний вмить підняти настрій і зарядити енергією на цілий день.
Душевних чаювань!
ID: 790053412
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx