Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Кіровоградська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Михайлівка
Автоклав електричний
Автоклав електричний
Автоклав електричний
Автоклав електричний
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • OLX Доставка

Опис

Продаю автоклав, в користуванні був 1 раз, виявився завеликим для нашої сімʼї, немає можливості за раз приготувати такий обʼєм мяса.

АВТОКЛАВ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 30 Л

Автоклав призначений для консервування у домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази (що дозволяє заощадити час та енергоресурси), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів та загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість - 0.5 л-20 банку., 1 л.-12 банок

Максимальний робочий тиск – 3,5 амтівки.

Габарити:

Висота - 600 мм

Ширина – 350 мм

Маса – 21 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга – 220 Вт

Автоклав харківського виробництва. Коплектація-градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка)

Комплектація автоклаву :

Манометр
Притискний механізм
Циліндричний корпус
Ніпель
Термометр
Кришка
клапан запобіжний
Гвинт
Паспорт
Для зручності використання при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

Встановити манометр
Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом та встановити термометр
Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільну тканину (мішковину, джинс)
Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не перекладаються.
Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря у склі, інакше вони будуть лопатися!
Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см.
Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) і на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметичність автоклава є обов'язковою!
Процес приготування в автоклаві електричному :

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм (залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). При неповному завантаженні автоклава тиск нижче. Після цього повністю вимикають, і автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотник обережно стравлюють повітря та відкривають кришку автоклаву!

Рекомендуємо для здобуття досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервації для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві :

Яловичина – 60 хв

Курка – 40 хв

Риба – 25 хв

Овочі – 15 хв
ID: 842892822

Зв’язатися з продавцем

Оксана

на OLX з листопад 2014

Онлайн вчора в 15:46

xxx xxx xxx

Опубліковано 15 квітня 2024 р.

Автоклав електричний

3 500 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон