Приватна особа
Опис
Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК Бонд без застосування будь-яких хімічних реактивів робить аналіз якісних показників складу молока.
Серед вимірюваних параметрів:
- процентний вміст жиру (Fat),
- процентний вміст білка (Protein),
- сухий знежирений молочний залишок СЗМЗ (SNF),
- кислотність у pH і градусах Тернера (Th0),
- вміст доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока,
- щільність (Density),
- температура молока,
- точка замерзання (Freezing point),
- лактоза (Lactose),
- провідність (Conductivity): визначення доданих у молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вимені у корів) і т. і.
Широко використовуються для контролю якості молока в:
- заводських і ветеринарних лабораторіях,
- приймальних пунктах,
- міні-заводах,
- молочних фермах.
Аналізатор володіє:
- високою точністю вимірювання,
- надійністю,
- простотою в обслуговуванні,
- широкою сферою використання, що дозволяє займати одне з лідируючих місць на ринку приладів аналогічного типу.
Технічні характеристики:
Стандартні параметри:
Вміст жиру (Fat): 0.1% - 9.0% ± 0.1%;
Вміст СЗМЗ (SNF): 6% - 12% ± 0.2%;
Щільність (Density): 1,020 - 1,040g / сm3 ± 0.0005g / сm3;
Білок (Protein): 2% - 6% ± 0.15%;
Додана вода (Added water): 0,00 - 60% ± 3%;
Точка замерзання (Freezing point): -0,400 - -0,6500С ± 0,010 0С;
Температура проби t0: 0 - 500С ± 0,50С
Кислотність pH: 0.00 - 14 pH ± 0.05;
Провідність (Conductivity): 2 - 20 mSm / cm +/- 0,3%;
Лактоза (Lactose): 0.5 - 7,0% ± 0,2%;
Кислотність Th0: 10 - 30Th0 ± 1,5Th (градуси Тернера);
Аналізатор в хорошому стані.
В експлуатації був один рік.
Відправка по предоплаті на пересилку в обидві сторони
Самовивіз з Ніжинського району.
Серед вимірюваних параметрів:
- процентний вміст жиру (Fat),
- процентний вміст білка (Protein),
- сухий знежирений молочний залишок СЗМЗ (SNF),
- кислотність у pH і градусах Тернера (Th0),
- вміст доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока,
- щільність (Density),
- температура молока,
- точка замерзання (Freezing point),
- лактоза (Lactose),
- провідність (Conductivity): визначення доданих у молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вимені у корів) і т. і.
Широко використовуються для контролю якості молока в:
- заводських і ветеринарних лабораторіях,
- приймальних пунктах,
- міні-заводах,
- молочних фермах.
Аналізатор володіє:
- високою точністю вимірювання,
- надійністю,
- простотою в обслуговуванні,
- широкою сферою використання, що дозволяє займати одне з лідируючих місць на ринку приладів аналогічного типу.
Технічні характеристики:
Стандартні параметри:
Вміст жиру (Fat): 0.1% - 9.0% ± 0.1%;
Вміст СЗМЗ (SNF): 6% - 12% ± 0.2%;
Щільність (Density): 1,020 - 1,040g / сm3 ± 0.0005g / сm3;
Білок (Protein): 2% - 6% ± 0.15%;
Додана вода (Added water): 0,00 - 60% ± 3%;
Точка замерзання (Freezing point): -0,400 - -0,6500С ± 0,010 0С;
Температура проби t0: 0 - 500С ± 0,50С
Кислотність pH: 0.00 - 14 pH ± 0.05;
Провідність (Conductivity): 2 - 20 mSm / cm +/- 0,3%;
Лактоза (Lactose): 0.5 - 7,0% ± 0,2%;
Кислотність Th0: 10 - 30Th0 ± 1,5Th (градуси Тернера);
Аналізатор в хорошому стані.
В експлуатації був один рік.
Відправка по предоплаті на пересилку в обидві сторони
Самовивіз з Ніжинського району.
ID: 781652432
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 23 квітня 2024 р.
Аналізатор молока ультразвуковий ЕКОМІЛК Бонд
31 000 грн.
Місцезнаходження