Бізнес
Цей товар допоможе при блекауті
OLX Доставка
Опис
ВНИМАНИЕ, свежая поставка!!!
Гарантийный срок годности до 28.10.2024г.
Премиум сегмент шоколада Barry Callebaut,
Количество ограничено!!!
Есть ОПТ!!!
Заводская упаковка 1кг, цена за 1шт!
В ящике 6шт./6кг.
Шоколад темний у дропсах Barry Callebaut, 39,1% 1 кг
Темний шоколад, має гарний, яскраво виражений смак і аромат обсмажених какао-бобів, але в той же час не гірчить і не має кислого присмаку.
Можна використовувати як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок.
Для приготування різноманітних кремів, начинок, шоколадних фонтанів, прикраса тортів шоколадом.
Склад: какао маса, цукор, декстроза, емульгатор, соєвий лецитин
Розмір дропсів 0,5 см
Як використовувати:
- Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів – тортів, кейк попсів, капкейків, мафінів.
- Чудовий смачний декор для готової випічки, підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані).
- Добавка в кондитерський крем - дуже приємно «зустріти» в ніжному кремі торта хрумку шоколадну крапельку, у шоколадному кремі - білу, у вершковому білому - темну.
Гарантийный срок годности до 28.10.2024г.
Премиум сегмент шоколада Barry Callebaut,
Количество ограничено!!!
Есть ОПТ!!!
Заводская упаковка 1кг, цена за 1шт!
В ящике 6шт./6кг.
Шоколад темний у дропсах Barry Callebaut, 39,1% 1 кг
Темний шоколад, має гарний, яскраво виражений смак і аромат обсмажених какао-бобів, але в той же час не гірчить і не має кислого присмаку.
Можна використовувати як глазур для торта, тістечок, рулетів, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок.
Для приготування різноманітних кремів, начинок, шоколадних фонтанів, прикраса тортів шоколадом.
Склад: какао маса, цукор, декстроза, емульгатор, соєвий лецитин
Розмір дропсів 0,5 см
Як використовувати:
- Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів – тортів, кейк попсів, капкейків, мафінів.
- Чудовий смачний декор для готової випічки, підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані).
- Добавка в кондитерський крем - дуже приємно «зустріти» в ніжному кремі торта хрумку шоколадну крапельку, у шоколадному кремі - білу, у вершковому білому - темну.
ID: 766023161
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 06 квітня 2024 р.
АКЦИЯ! ПРЕМИУМ Шоколад Barry Callebaut термостабильный вкусный
295 грн.
Договірна
Місцезнаходження