Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Київська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Київ
  6. Посуд / кухонне приладдя - Дарницький
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Нове

  • Цей товар допоможе при блекауті

  • OLX Доставка

Опис

ЩО ЦЕ?

Афганський казан від виробникаRashkoBaba - це один з видів каструлі яка закривається герметично. В результаті чого в казані створюється високий тиск, що в свою чергу підвищує температуру води всередині. У результаті ми готуємо страви при підвищеній температурі відносно звичайної побутової каструлі. Завдяки цьому час приготування скорочується в 2-3 рази, при цьому їжа не має контакту з повітрям що сприяє збереженню кольору продуктів і їх корисності.

Батьківщина цього пристрою - Афганістан, по суті, це скороварка з герметичною кришкою, це і є головна відмінність від простого казана. Через таку конструкцію навіть жорстке м'ясо можна приготувати до ідеального стану за 1 годину.

Афганський казан - це прототип звичайної скороварки, національний афганський посуд із багатовіковою історією. Методи виготовлення його практично не змінилися. Це алюмінієве лиття, яке потім майже вручну обробляється, шліфується та полірується. Можна сказати - це річ з минулого, яка розрахована на дуже довгий термін експлуатації. З функціональних переваг: можливість використання в похідних умовах, час приготування м'яса, наприклад, 20-30 хвилин. Смак страв в афганському казані інший, так як страви готуються в закритій ємності при великому тиску (температурі кипіння). При готуванні на плиті таких страв як, наприклад, холодець, час варіння зменшується в рази, а це економія того ж самого газу. І останнє! Ця річ несе в собі якусь дуже позитивну енергетику, і це відразу відчувається.

Афганський казан зроблений із алюмінію, але з товстим дном і товстими стінками, відполірованими до блиску.

По суті, афганський казан – це потужна скороварка, яка, на відміну від звичайних каструль, за рахунок товстих стінок і округлої форми, може тримати високий тиск. Але на відміну від скороварок, товщина стінок афганського казана 8-12 мм у різних місцях, тоді як у скороварки – фольга в 1 мм.

Кришка такого казана закручується дуже щільно, за рахунок чого всередині посуду утворюється високий тиск і температура.

Афганський казан Рашко Баба - посуд багатофункціональний - готувати в ньому можна не тільки при високому тиску, щільно закрутивши кришку, а й як у звичайному казані або казанку з відкритою кришкою.

СПОСОБИ ЗАСТОСУВАННЯ

Афганський казан-скороварку можна використовувати різними способами:

Як каструлю. Без кришки, змішавши продукти з водою, на вогні або вугіллі.
Як сковороду для смаження й тушкування. Наливши олії на дно після розігрівання, з кришкою або без, на сильному вогні.
Як скороварку. Зі щільно закрученою кришкою на середньому вогні, з додаванням води або у власному соку.
Як казан. З кришкою або без, на повільному вогні або вугіллі без додавання води до ефекту печеного м'яса/овочів.
Крім того, можна комбінувати кілька способів в одній страві. Наприклад, спочатку обсмажити цибулю та м'ясо, додати спеції, залити водою, закинути овочі та довести до готовності під кришкою на повільному вогні.

Найзручніше перемішувати продукти, якщо поставити казанок на землю під кутом приблизно 30 градусів. У такому положенні катати дно, тримаючись за ручку, буде простіше й безпечніше.

КОРОТКО ПРО ПЕРЕВАГИ:

Фарба не боїться вогню, легко миється;
Безпечний у користуванні, 3 клапани скидання тиску;
Можна використовувати як на відкритому вогні, так і на плиті;
Заощадження часу: в 2-3 рази швидше готує будь-які страви;
Розварює навіть найжорсткіше м'ясо;
Завдяки тому, що їжа не має контакту з повітрям, продукти зберігають свій колір і корисність;
Можна готувати будь-які тушковані, варені, смажені страви, супи і т.д.
ПІДГОТОВКА КАЗАНА

Часто споживачі не знають як користуватися афганським казаном.

Але тут немає нічого складного.

Спочатку варто залити в ємність 2 літри води і прокип'ятити її протягом 10 хвилин.

Обов'язково спустити пар, злити рідину. Залити 1 склянку будь-якого рослинного масла, додати до нього подрібнену цибулю, обсмажити все з щільно закритою кришкою тривалістю 10 хвилин.

По закінченню часу покачати афганський казан по підлозі з кутом нахилу 30-40 градусів (щоб масло змастив внутрішню поверхню посуду). Спустити високий тиск, отримати масло з цибулею.

Афганський міцний казан скороварка готовий до роботи! Використовувати його можна на електро- та газовій плиті, мангалі, відкритому вогні.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Виробник: RASHKO BABA Ltd.

Товщина стінок: 8-11 мм.в різних місцях

Матеріал: Алюміній

Робочий тиск: 1,5 атм.

Робоча температура: 120 градусів

ВАЖЛИВО! РОЗМІРИ:

Головне питання – це об’єм. Абсолютно всі Афганські казани менші від заявленого об’єму приблизно в 1,5 рази в залежності від моделі.
ID: 821347010

Зв’язатися з продавцем

Вікторія

на OLX з листопад 2021

Онлайн 25 квітня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 26 квітня 2024 р.

Афганский казан афганський казан скороварка Оригінал

3 000 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон